|
|
A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Hangulatjelek |
Hangulatjelek |
Gyakran ismételt kérdések Az üzenet hozzáadásának űrlapja mellett van egypár hangulatjel. Ezeknek a sorrendjét felcserélhetem? - Nem, ezek alapértelmezett hangulatjelek, sorrendjük nem változtatható meg. Használhatok saját, egyéni hangulatjeleket? - Persze, itt az illusztrált leírás: http://forum.ucoz.hu/forum/20-222-1#2466 Hogyan törölhetem a hangulatjeleket az Összes hangulatjel listájából? - Ne engedélyezd a felhasználóknak a hangulatjelek használatát (lásd az Összes csoport jogainak beállításainál). Az alapértelmezett hangulatjel-készletek közt miért nincsenek 3D hangulatjelek? - Vannak. Nézz körül jobban :P Törölhetem az alap ("gyári") hangulatjeleket? - Nem. Lehetséges a hangulatjelek tagként történő írása? Pl: ":angry:" - Nem. A sml2, sml3 stb. mappákban levő hangulatjelek működni fognak? - Nem. Hogy adhatom hozzá a saját hangulatjeleimet a hangulatjelek készletéhez? - Használd a Hangulatjelek szerkesztőjét. Hozzáadtam 16 saját hangulatjelet. Módosítani szeretném őket. Miután módosítottam, az oldalon csak a régi hangulatjelek jelennek meg. Miért? - Nem szerkesztheted a hangulatjeleket. Töröld amelyiket módosítani szeretnéd, majd hozd létre újból az új beállításokkal. Lehetséges a régi hangulatjelek automatikus átmódosítása az összes posztban az új hangulatjelekre? - Nem. Lehetséges limitálni a felhasználók által hozzáadott hangulatjeleket egy üzenetben? - Nem. Csak a használatukat tilthatod le, limitálni nem tudod. |
| |||
| |||