A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói LIMITEK A UCOZ RENDSZERBEN |
LIMITEK A UCOZ RENDSZERBEN |
Mint mindenhol az uCoz-ban is vannak limitek, amiket túl lépni nem lehet.
Fájl korlátozások: A fájlok feltöltési mérete fájl manageren és ftp-n keresztül 15 mb. Prémium csomagként van lehetőség ennek megemelésére, de csak ftp-n keresztül. Fájlfeltöltés ftp-vel csak 3 mappamélységiglehetséges, ezután fájl managerel lehet csak bővíteni a mélységet. Maximum tárhely 10GB-ig lehetséges. Ennek megnövelését lehet kérvényezni, amennyiben nagy forgalmú oldalad van, kivéve Warez és egyéb oldalak. Fórum: Maximum 1000 fórum és szekció hozható létre. Egy téma nem haladhatja meg a 10.000 üzenetet. Oldalak: Az oldalak maximális száma nincs korlátozva. Egy oldal mérete nem haladhatja meg a 130.000 karaktert, amiből max 70.000 a html szerkezet és 60.000 karakter a tényleges tartalom. Katalógusok: A cikkek/fájlok/honlap katalógusában maximum 80.000 bejegyzés helyezhető el maximum. A hírek modul szintén 80.000 bejegyzést tartalmazhatnak maximum, szintén 60.000 karakter limittel. Kommentek: Kommentek maximális mennyisége nincs korlátozva! Többi modul: Szintén 80.000 bejegyzés lehet maximum, de a 1000 szekció és kategória hozható létre. Ürlapok: Maximum 50 E-mail form lehetséges, a maximum csatolt fájl mérete nem haladhatja meg a 10mb-ot Informerek:
Összesen 30 informer hozható létre |
Szia Locky!
Ez egy nagyon jó ötlet volt - azonnal rá is haraptam s már kérdeznék is: A cikkekben összesen 80.000, vagy kategóriánként? Köszi..:)) |
Szia Locky!
Láttam benéztél hozzám Háááát.... csak az én íróasztalfiókomban van majd' ezer feji - azaz napi szinten jönnek az újabb cikkek -, és ugye naponta születnek is az újabbak Ráadásul három szerző már publikál rajtam kívül, és tizenheten várnak érvényesítésre. Ha ilyen tempóban haladunk akkor 2-3 év, és kiaknázzuk azt a 80 000-t. De nem baj! Akkor majd áttérünk a fájl katalógusra Öhm... Ha már ott jártál - megosztanád velem ha bármi nem jót, csúnyát, vagy rosszul működőt láttál? *nagyon szépen néz* |
Quote (Locky) Oldalak: Az oldalak maximális száma nincs korlátozva. Egy oldal mérete nem haladhatja meg a 130.000 karaktert, amiből max 70.000 a html szerkezet és 60.000 karakter a tényleges tartalom. Ez a .html fájlokra is vonatkozik? Vagy csak az uCozban létrehozott lapokra?:) |
Quote (Locky) Többi modul: Szintén 80.000 bejegyzés lehet maximum, de a 1000 szekció és kategória hozható létre. Tehát a blog modulban (is) 80 ezer bejegyzés lehet összesen, amit 1000 fejezetre és 1000 kategóriára lehet bontani, a hozzászólások száma pedig nincs korlátozva. Jól értelmeztem? |
Rájöttem a "valahogy" értelmére: a blog modulban nincsenek fejezetek, csak kategóriák.
Sebaj, egy kis értetlenkedés még belefér. Köszi szépen a választ!! +1 rep. Hozzáadva (01.11.2012, 23:11) |
Cartman, Akkor nem igaz hogy korlátlan mert csak 80.000 bejegyzés lehet modulonként, asszem 10-12 modul van, tehát összesen 4000x80000x12 hozzászólás lehet. (jó számolást)
|
| |||