|
|
A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Értesítés hozzászólásokról |
Értesítés hozzászólásokról |
Ismét van egy kérdésem, amelyre nem találtam választ a keresővel.
A blogbejegyzések hozzászólásairól rendszeresen kapok értesítést e-mail üzenet formájában. Az üzenet tartalmazza az adott bejegyzés linkjét is, amelyre kattintva elolvashatom a hozzászólást. Ez a szolgáltatás kiválóan működik is. A blogomnak van azonban néhány moderátori joggal felruházott közreműködője is, akik jogosultak új anyag hozzáadására, az ő anyagaikhoz kapcsolódó hozzászólásokról azonban sem én, sem ők nem kapnak értesítést. Illetve azt már be tudtam állítani, hogy ők kapjanak értesítést a hozzászólásokról, csak az értesítés nem tartalmazza a hozzászólás helyére utaló linket, s így, százas nagyságrendű bejegyzés esetén nagyon nehéz megtalálniuk a hozzászólást. A kérdésem az: hol, és hogyan tudnám beállítani azt, hogy a moderátoraim hozzám hasonlóan értesüljenek a hozzászólásokról? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm ![]() |
Sziasztok!
A problémám részben kapcsolódik csak ide, mert nem konkrétan a blog modul a problémám, hanem az összes. A hozzászólások űrlapjánál van egy értesítéses funkció. Mikor létrehoztam az oldalt, működött tökéletesen, ám a tegnapi teszt során már nem. Ezeknek az értesítéseknek PM formában kellene megérkezniük, de valami oknál fogva ez nem történik meg. Ötlet, hogy mi lehet a probléma, vagy valami tanács/tipp hogy mit csinálhatok? A másik kérdésem szintén u.ide. Lehetséges esetleg lecserélni a szövegeket a menüben, mert az üzenőfalnál kissé cink az anyag összes hozzászólása kifejezés. ![]() |
Igen, rendre kapom is az üziket, hogy Honlapfrissítés (GYIK, Hírek stb). Amit észrevettem, hogy fent az admin-bar utolsó menüpontja után megjelenik egy nagyítóféle ikon, ha új hozzászólás van az adott anyagnál. Ötlet/javaslat a problémámra?
![]() Lehetséges, hogy történt némi változás az értesítéses funkcióban? Utána tudna ennek nézni valaki? /nagyon szépen néz/ ![]() |
Quote (Redzsina) megjelenik egy nagyítóféle ikon, ha új hozzászólás van az adott anyagnál Igen ez így van. Fel vagy iratkozva az értesítésre?? |
Igen.
![]() Két profillal feliratkoztam ugyanazon anyag értesítéseire, és sorba írtam a hozzászólásokat egyik és a másik profillal is. Kipróbáltam válaszírással, új hsz megírásával, de egy gramm priv. üzi nem jött, csak a nagyító jel, amit már fentebb jeleztem. A leírtakat két oldalon ("hivatalos" + teszt) és két böngészővel próbáltam le, tehát ami mozgatható volt, azon már túl vagyok. Tanácstalan vagyok, mert attól tartok ez már nem az én hatásköröm (ezért is próbálkozom itt némi információ felkutatásával). ![]() Továbbá újabb fejleményt (pontosabban számomra érthetetlen és felfoghatatlan dolgot) találtam, ami vélhetően ezzel - és még néhány hibával - áll kapcsolatban. A sablonrészletek gyors cseréjével eltüntettem az adminbárt, ám az nem tűnt el egyik csoportból sem. A mutatvány maga nem bukott meg, mert a sablonokból eltűnt a kód (senkinél nincs bejelölve az adminbár elérhetősége, ami esetleg bekavarhatna). Beléptem (másik böngésző, másik profil), de előtte a szokásos dolgok ürítése a böngészőben stb (hátha... nehogy...), s ekkor szembesültem ezzel a ténnyel. Azért a másik profil, mert adminnál nem tűnik el (tudok róla). ![]() ![]() |
Redzsina,
Quote (Redzsina) valamelyik nap az oldal 1-1 órákra volt csak elérhető, utána X perces/órás szünet Quote (Redzsina) az önmagától generálódó CSS Ez szerintem csak egy új modul bekapcsolása esetén történhet meg, a rendszer hozzáadja a modulhoz tartozó css-t. Quote (Redzsina) Blog téma két moderátora sem hajlandó állást foglalni az ügyben Hidd el, ez után fognak, bár az nem biztos hogy pozitív lesz. (és még igazuk is lehet: Általános tályékoztatóban benne van, hogy az oldalad címét meg kell adni, illetve én már kérdeztem, hogy jobban átlássuk a problémát, mért kéne nekik újra felrakni ugyan azt a kérdést?? Válaszolsz, és ha van valami ötletük majd írják (ha nem előzöm meg őket, ugyan azzal az ötlettel ![]() Quote (Redzsina) senkinél nincs bejelölve az adminbár elérhetősége Kivetted a sablonból a(z) $ADMIN_BAR$ kódot?? Quote (Redzsina) Külön köszönet Marcinak Szívesen. És most megkérhetnélek, hogy külön problémák a saját témájukba menjenek?? Később másoknak könnyebb lesz megtalálni az információt, és én is inkább több topikot/hozzászólást olvasnák, mint egy kisregényt. Előre is köszönöm (a fórum használóinak nevében is.) |
| |||
| |||