A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: remus  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » Értesítés hozzászólásokról
Értesítés hozzászólásokról
Levin
Üzenetek: 162
Hírnév: 7

Üzenet # 1 | 18:50
Ismét van egy kérdésem, amelyre nem találtam választ a keresővel.
A blogbejegyzések hozzászólásairól rendszeresen kapok értesítést e-mail üzenet formájában. Az üzenet tartalmazza az adott bejegyzés linkjét is, amelyre kattintva elolvashatom a hozzászólást.
Ez a szolgáltatás kiválóan működik is.
A blogomnak van azonban néhány moderátori joggal felruházott közreműködője is, akik jogosultak új anyag hozzáadására, az ő anyagaikhoz kapcsolódó hozzászólásokról azonban sem én, sem ők nem kapnak értesítést.
Illetve azt már be tudtam állítani, hogy ők kapjanak értesítést a hozzászólásokról, csak az értesítés nem tartalmazza a hozzászólás helyére utaló linket, s így, százas nagyságrendű bejegyzés esetén nagyon nehéz megtalálniuk a hozzászólást.
A kérdésem az: hol, és hogyan tudnám beállítani azt, hogy a moderátoraim hozzám hasonlóan értesüljenek a hozzászólásokról?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm smile
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 2 | 20:04
Szia Levin!
Ha belépsz az oldalra (NEM az admin felületre!), adminbaron kattints a Beállítások >>Értesítés frissítésekről menüpontra, majd ott be lehet kapcsolni az egyes modulokhoz milyen értesítést küldjön.
Ez moderátoroknak is működik.
Levin
Üzenetek: 162
Hírnév: 7

Üzenet # 3 | 04:09
Nagyon szépen köszönöm, kedves Raziel70!
Redzsina
Üzenetek: 75
Hírnév: 7

Üzenet # 4 | 16:01
Sziasztok!

A problémám részben kapcsolódik csak ide, mert nem konkrétan a blog modul a problémám, hanem az összes.
A hozzászólások űrlapjánál van egy értesítéses funkció. Mikor létrehoztam az oldalt, működött tökéletesen, ám a tegnapi teszt során már nem.
Ezeknek az értesítéseknek PM formában kellene megérkezniük, de valami oknál fogva ez nem történik meg.

Ötlet, hogy mi lehet a probléma, vagy valami tanács/tipp hogy mit csinálhatok?

A másik kérdésem szintén u.ide. Lehetséges esetleg lecserélni a szövegeket a menüben, mert az üzenőfalnál kissé cink az anyag összes hozzászólása kifejezés. biggrin Oldal forrásaiban már utána is néztem ennek, de semmi funkciót nem találtam, ami ezt működtetné, egyedül csak a menü <select> és <option> kódjait. Szerintetek megoldható, hogy kimásolom a kódot, majd a modul_id-val meghatározom, hogy hol mit mutasson? Nem akarok kísérletezni, míg alapállapotban sem működik. A sütik, gyorsítótóár kiürítve, 10 percet is vártam, hátha késik vmi a rendszerben, másik böngészővel, másik profillal kipróbálva, de semmi. Nem jön a levél. Megpróbáltam a teszt oldalamon is ezt végrehajtani, de valamiért ott sem történt meg a csoda. Nálatok működik minden? :-/
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 5 | 16:22
Redzsina, be van kapcsolva az [admin-bar] ==> beállítások ==> értesítések a frissítésekről opció??
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Redzsina
Üzenetek: 75
Hírnév: 7

Üzenet # 6 | 16:38
Igen, rendre kapom is az üziket, hogy Honlapfrissítés (GYIK, Hírek stb). Amit észrevettem, hogy fent az admin-bar utolsó menüpontja után megjelenik egy nagyítóféle ikon, ha új hozzászólás van az adott anyagnál. Ötlet/javaslat a problémámra? sad
Lehetséges, hogy történt némi változás az értesítéses funkcióban? Utána tudna ennek nézni valaki? /nagyon szépen néz/ biggrin
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 7 | 19:57
Quote (Redzsina)
megjelenik egy nagyítóféle ikon, ha új hozzászólás van az adott anyagnál

Igen ez így van.

Fel vagy iratkozva az értesítésre??

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Redzsina
Üzenetek: 75
Hírnév: 7

Üzenet # 8 | 04:34
Igen. biggrin
Két profillal feliratkoztam ugyanazon anyag értesítéseire, és sorba írtam a hozzászólásokat egyik és a másik profillal is. Kipróbáltam válaszírással, új hsz megírásával, de egy gramm priv. üzi nem jött, csak a nagyító jel, amit már fentebb jeleztem. A leírtakat két oldalon ("hivatalos" + teszt) és két böngészővel próbáltam le, tehát ami mozgatható volt, azon már túl vagyok. Tanácstalan vagyok, mert attól tartok ez már nem az én hatásköröm (ezért is próbálkozom itt némi információ felkutatásával). sad

Továbbá újabb fejleményt (pontosabban számomra érthetetlen és felfoghatatlan dolgot) találtam, ami vélhetően ezzel - és még néhány hibával - áll kapcsolatban. A sablonrészletek gyors cseréjével eltüntettem az adminbárt, ám az nem tűnt el egyik csoportból sem. A mutatvány maga nem bukott meg, mert a sablonokból eltűnt a kód (senkinél nincs bejelölve az adminbár elérhetősége, ami esetleg bekavarhatna). Beléptem (másik böngésző, másik profil), de előtte a szokásos dolgok ürítése a böngészőben stb (hátha... nehogy...), s ekkor szembesültem ezzel a ténnyel. Azért a másik profil, mert adminnál nem tűnik el (tudok róla). biggrin A saját favicon-t a rendszer azonnal átírta, holott többször is olvastam a fórumon, hogy várni kell rá néha napokat is. :-/ Szóval az újabb fejlemény (saját meglátás), hogy az oldal főbb dolgai nem frissülnek, hiába nyomom meg a mentés gombot. A leggyakrabban használt kódok tökéletesen működnek (pl if/else), és azonnal a funkciójukat is ellátják, de a "nagy dolgok" nem. Értem ezalatt pl a külalak főbb elemeinek szerkesztését, néha az informerek sem, hiába nyomok rá az informer/mentés gombra (max 15 percet mindig várok); valamelyik nap az oldal 1-1 órákra volt csak elérhető, utána X perces/órás szünet (20 percig bírtam cérnával, utána hagytam a francba), de az utóbbira nem szólhatok, mert ez benne van a felhasz. feltételekben. A csúcsok csúcsa az önmagától generálódó CSS (nem elírás, tényleg magától generálódik). Szeretném jelezni minden Kedves olvasónak, hogy a Külalak szerkesztése (CSS) részben meg ne próbáljon rányomni az eredeti sablon visszaállítására (hidd el: jobban jársz, ha létrehozol egy új oldalt, majd onnét átmásolod az egész "gyári" CSS-t) és még folytathatnám a sort a hibák felsorolásával. Ami furcsa az egészben, hogy sehol semmi információ ezzel/ezekkel kapcsolatban nem található az "ügyfélszolgálat hivatalos fórumán", de a Blog téma két moderátora sem hajlandó állást foglalni az ügyben. Gondolom moderátor létükre csak többet tudhatnak, mint én, egyszerű felhasználó. Külön köszönet Marcinak, amiért ez nem az ő hatásköre, mégis megpróbál segíteni. smile
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 9 | 13:32
Redzsina,
Quote (Redzsina)
valamelyik nap az oldal 1-1 órákra volt csak elérhető, utána X perces/órás szünet
Nem tudok mit mondani, ha az angol fórumon nem frissül a hibanapló, akkor itt sem tudjuk frissíteni...

Quote (Redzsina)
az önmagától generálódó CSS

Ez szerintem csak egy új modul bekapcsolása esetén történhet meg, a rendszer hozzáadja a modulhoz tartozó css-t.

Quote (Redzsina)
Blog téma két moderátora sem hajlandó állást foglalni az ügyben

Hidd el, ez után fognak, bár az nem biztos hogy pozitív lesz. (és még igazuk is lehet: Általános tályékoztatóban benne van, hogy az oldalad címét meg kell adni, illetve én már kérdeztem, hogy jobban átlássuk a problémát, mért kéne nekik újra felrakni ugyan azt a kérdést?? Válaszolsz, és ha van valami ötletük majd írják (ha nem előzöm meg őket, ugyan azzal az ötlettel biggrin ))

Quote (Redzsina)
senkinél nincs bejelölve az adminbár elérhetősége

Kivetted a sablonból a(z) $ADMIN_BAR$ kódot??

Quote (Redzsina)
Külön köszönet Marcinak

Szívesen.

És most megkérhetnélek, hogy külön problémák a saját témájukba menjenek?? Később másoknak könnyebb lesz megtalálni az információt, és én is inkább több topikot/hozzászólást olvasnák, mint egy kisregényt. Előre is köszönöm (a fórum használóinak nevében is.)

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » Értesítés hozzászólásokról
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: