|
|
A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Smilek, avagy saját hangulatjelek |
Smilek, avagy saját hangulatjelek |
Saját hangulatjelek létrehozása: -Elsőnek is lépj be az Admin-Panelba, majd ott kattints a "Hangulatjelek Szerkesztése" menüpontra! (Lásd 1. kép) -Ezután hozz létre a fájl manager segítségével egy "sml" nevű mappát, és töltsd fel ide a smilekat. (Lásd 2-3. kép) -Ha ez megvan, kattints a "Hangulatjel hozzáadása" menüpontra, és töltsd ki az adatokat! (Lásd 4. kép) -Aktiváld a Saját Smilekat az "Általános Beállításoknál". Csatolmányok:
9945361.png
(91.6 Kb)
·
2937834.png
(30.9 Kb)
·
4033976.jpg
(62.2 Kb)
·
0156605.jpg
(70.2 Kb)
|
Gyakori Kérdések:
Q: Feltöltöttem a képeimet de nem jó. Miért? A: A hangulatjelek csak .gif formátumban tölthetőek fel! Q: Hogyan tudom a smilekat alapértelmezetté tenni? Vagyis hogy hozzászólás esetén ott oldalt legyen a box-ban? A: Erre van egy opcíó, csak pipáld be, maximum 16 ilyen smiley lehet. Q: Nem fogad el minden parancsot! A: A speciális karakterekkel történő meghívások, csak azok lehetnek, amiket a "Szabvány Hangulatok" opcíó mutat. Q: Nem jó. Feltöltöttem, de nem ezek a smilek vannak az oldalamon! A: Biztos hogy engedélyezted az "általános beállításoknál" a "saját hangulatjelek készlete" opcíót? Q: Mennyi smiley használható? A: 100 db egyedi smiley-t tölthetsz fel maximum. Q: Mindenki használhatja a smiley-kat? A: Ezeket csoportokra is bonthatod, vagyis csak bizonyos felhasználói csoportok tudják használni. |
| |||
| |||