Az Ön neve: Vendég ...........................FIGYELEM! Általános tájékoztató
Belépés a uCoz/uNet-ben regisztrált adatokkal:
Főoldal · Legújabb üzenetek · Felhasználók · Szabályzat · RSS · Keresés 1 Keresés 2 Regisztráció · Belépés a uCoz/uNet-ben regisztrált adatokkal
1 oldal 1 oldalból1
uCoz Community » A UCOZ RENDSZERÉNEK ALKALMAZÁSAI ÉS BEÁLLíTÁSAI » Üzenetküldési lehetőségek » SZEMÉLYES ÜZENETEK (PM-PERSONAL MESSAGE) (Belső (személyes, privát) üzenetek kezelése)
SZEMÉLYES ÜZENETEK (PM-PERSONAL MESSAGE)
raziel70Dátum: Vasárnap, 10.01.2010, 12:34 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 466
Hírnév: 23
Helyzet: Offline
Sziasztok!

Egy normál oldalon, ahol van regisztráció és a Felhasználói adatlap engedélyezve van, honnan tudhatod meg, hogy levelet kapttál valakitől?
Erre több lehetséges megoldás is van.

Az első:
Felül a "Felhasználói csik"-on a Menüsor legvégén megjelenik egy kis levél ikon.
Erre gondoltam:

a második lehetőség:
Belépés után ráklikkelsz a nickedre (belépési neved). Ez oldal kinézetenként változhat, hogy hol helyezkedik el. Majd az adatlapodon a jobb oldalon az avatár alatt található Személyes üzenetek olvasása lehetőségre kell klikkelni.

és a harmadik megoldás:
A Felhasználói csíkon az Általános --> Profilom menüpont alatt is megnyitható az Adatlap, ahol a fent említett módon kell eljárni.

speikDátum: Hétfő, 11.01.2010, 02:29 | Üzenet # 2
Őrmester
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 20
Hírnév: 0
Nem privát üzenettel kapcsolatos a kérdésem de nem találtam jobb helyet.

Ha honlapomrol a kapcsolat oldalrol kuldok uzenetet az nem jön át pedig ki irja hogy sikeresen elkuldve.

Be van állitva hogy ha valaki regisztrál azt is kapjam meg mail ertesitésben az sem jön át.

Mit nem kapcsoltam be vajon?

Mail cim jo, és a spamok közt sincs.........

köszi

raziel70Dátum: Hétfő, 11.01.2010, 02:51 | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Egy valamit tudok: freemail-re Nekem nem küld emailt. A vipmail-t nem tudom...
De tegyél egy próbát! Csinál ezt:
Bal oldali menüben kattints az Értesítési formák menüpontra, majd válaszd a A modul külalakjának vezérlése lehetőséget.
Ezután a jobb felső sarokban kattints az Eredeti sablon visszaállítás gombra.
Nekem még ezután sem ment (megy) freemail-re a levél. Pedig van több freemail-es regisztrált felhasználóm! surprised

Az üzenetet módosította raziel70 - Hétfő, 11.01.2010, 02:51

AttilaDátum: Hétfő, 11.01.2010, 06:05 | Üzenet # 4
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 268
Hírnév: 15
Kedves speik!
Légyszíves mutasd be a honlapodat a fórumunkban a Bemutatom honlapomat témában, hogy könnyebben tudjunk segíteni a kérdéseidben. Amennyiben az Értesítési formák része a honlapnak többszöri ellenörzés után sem működik, az lenne a kérésem, hogy írj az Ügyfélszolgálatnak a Saját menü -> Segítség -> Ügyfélszolgálat

„You Cause us to be better” - Veled együtt jobbak vagyunk!

speikDátum: Hétfő, 11.01.2010, 12:43 | Üzenet # 5
Őrmester
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 20
Kedves Attila!

Honlapom sem feltoltve nincs rendesen sem letisztulva nincs hogy milyen stilusu is lesz...

Ezen kivűl nagyon kezdo vagyok.
ezért nem mutattam még be

BobeszDátum: Vasárnap, 07.02.2010, 19:35 | Üzenet # 6
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 16
Sziasztok!

Nekem se küld semien e-mailt, se a rgisztrálóknak se nekem.
Mi a megoldás? Amiket ideírok a fórumokba és bejelölöm hogy értesítsen e-mail-ben a válaszokról azokról sem kapok e-mailt. Spam között sincsenek.

borbolyaDátum: Vasárnap, 21.03.2010, 09:43 | Üzenet # 7
Közlegény
Üzenetek: 15
sziasztok!

Nekem is hasonló gondom van. Felhasználócsoportnak küldött körlevél esetén visszajelzést kapok, hogy "üzenet elküldve", de nem marad másolatom, így aztán előbb-utóbb sejtelmem sem lesz, hogy miről értesítettem a felhasználókat eddig.

Köszi a választ előre is smile

AttilaDátum: Vasárnap, 21.03.2010, 11:23 | Üzenet # 8
Vezér-ezredes
Kedves Bobesz, borbolya, kérdésetek nem a Személyes üzenetek témakörbe tartozik, ezért az Általános tájékoztató és a Szabályzat alapján törölni kellene, de inkább válaszolok, hogy mások is értesülhessenek a lehetséges megoldásról (javaslom a szűrő elkészítését):

A probléma ugyanaz lehet, mint a következő témákban:
http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-1
http://forum.ucoz.hu/forum/6-101-1

RedhandedDátum: Csütörtök, 25.03.2010, 20:52 | Üzenet # 9
Közlegény
Üzenetek: 10
Sziasztok!

Az érdekelne hogy lehet-e a személyes üzenetekben küldhető karakterek számát módosítani!

Segítségeteket előre is köszönöm!

manDátum: Vasárnap, 02.05.2010, 10:38 | Üzenet # 10
Közlegény
Üzenetek: 3
Sziasztok
Hát én bitos vagyok benne hogy valami sántit ezzel az üzenetekkel, mert megváltoztattam a fremail fiokom gmail-esre is igy sincs üzenet

Az adminok magyarul is tudnak? vagy ezt lekellene irnom angolul is?

a jelszó emlékeztető már jó címre jött, de mégsincs üzenet amit az oldalról küldök, pedig az is vissza lett állitva az eredetire.

Ne modja senki hogy nézzem meg a spamok között! 1/2 órája kreáltam.

Az oldal http://kokarda.ucoz.hu

AttilaDátum: Vasárnap, 02.05.2010, 11:07 | Üzenet # 11
Vezér-ezredes
Kedves man, olvasd el légyszíves ezt a témát a fórumban: http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-1

A spam mappába kerülő levelek függetlenek attól, hogy mikor kreáltad a fiókodat.

A levelek biztosan kimennek, neked kell megoldanod, hogy olyan postafiók-szolgáltatót használj, ahol meg is kapod őket, vagy neked kell a megfelelő beállításokat eszközölnöd, hogy ne kerüljön a levél kukába vagy spam mappába.

Az adminok helyetted nem fogják megoldani a te problémádat, még ha tudnak is magyarul (ha egyszer magyar felületen hoztad létre a honlapodat, feltételezhetően beszélnek magyar nyelven).

Nem teljesen mellesleg megemlíteném, hogy a postod nem a Személyes üzenetek témájába tartozik, hanem a fent említett témába, amit kértelek elolvasni. A postodat, itt ebben a témában, egy idő után törlőm, és arra kérlek, hogy, a jövőben, mielőtt felteszed a kérdésed, ismerkedj meg a fórum tartalmával, lehet, hogy megtalálod a választ.

manDátum: Vasárnap, 02.05.2010, 12:22 | Üzenet # 12
Közlegény
Üdvözlet

Bocsi de még spam mappám sincs annyira szűz a mailbox.
Most kreáltam ezt a postafiokot mer gondoltam a freemail döglődik néha
de nem ez a probléma.
Az uj postafiókban még szűrés sincs
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=18262527 itt a login oldal

név man1
jelszó ( emailben elküldöm ha gondolod)

amúgy informatikával foglalkozom

ja a vendégkönyv értesités sem müködik, és a körlevél sem bár az is lett engedélyezve

az oldalam

kokarda.ucoz.hu

de érdekes hogy egy másik oldala van az asszonynak is
ingatlant-keres.ucoz.hu és az se megy bár az freemail -es

Nem akarok kötekedni csak előzőekben elolvastam már mindent a fórumban
ezzel kapcsolatban, de nem segített.

Tudom ez egy ingyenes szolgáltatás, de email nélkül????

Tisztelettel

István

Hozzáadva (02.05.2010, 12:22)
---------------------------------------------
mégegy kérdés mert az angol oldalakat is megnéztem és ott is sok ilyen probléma van

ugye regisztrált domain név nélkül is kellene ez a funkció, hogy működjön?

AttilaDátum: Vasárnap, 02.05.2010, 12:35 | Üzenet # 13
Vezér-ezredes
Először-is a gportal az nem gmail. Érdekes a hozzáállásod, azt hiszed egyedül, csak te vagy az egyetlen felhasználó, és az ingyenes uCoz szolgáltatás csak neked készült. Rajtad kívül több százezren, több mint egymillióan használják. Ez a második postod a fórumban, és abszolúte azt bizonyítja, hogy úgy érzed nekünk kell a te problémáidat megoldani. Ez nem így van, mindenki a saját problémáját önmaga oldja meg, mi pedig segítünk a megoldásban. Javaslom, hogy higgadtam és átgondoltan kezeld a kérdésedet, biztosan van rá megoldás.
Regisztrált domain nélkül is működik.

raziel70Dátum: Vasárnap, 02.05.2010, 14:34 | Üzenet # 14
Vezér-őrnagy
Kedves man!
Amit írtál, be kell látnod, hogy badarság!!!! wacko
Lehet, hogy sokan küszködnek olyan, vagy hasonló problémával, mint a Tiéd, de...
Gondolkodj el kicsit azon, amit írtál (főleg a második) azon amit Attila írt és a következőkön:
nagyon sokan vagyunk már a rendszerben. Nekem személy szerint a spamot kivéve sosem volt gondom az emaillel!
Szerintem nagyon sokan vannak így, ahogy Én is. Problémák mindig is volt és lesznek is! De az amit Te írtál, az itt nem probléma, csak Neked!
Láttál a fórumban olyan (főleg hosszan elnyúló) topikot, ahol ilyen és ehhez hasonló témával foglalkozunk? Nem! És tudod miért nem?
Mert csak azok a témák vannak kidolgozva, amik érdekesek, informatívak és általánosan megold egy problémát.
Az emailes probléma csak akkor lép fel, ha olyan másod (vagy inkább harmad) osztályú email szolgáltatást választasz, mint pl. c2mail, citromail, és még hosszan sorolhatnám a neveket!
A gportál belső rendszer ugyanúgy, mint a uCoz! Csak itt szabadabb vagy, több a lehetőséged és sokkal profibb a színvonal!
De nem kötelező itt lenni, senki sem kényszerít! Úgyhogy kérlek mindannyiunk nevében is, ne ócsárold a rendszert!
Igaz nem tökéletes, de olyan viszont nincs is!
Köszönöm a figyelmedet!

manDátum: Vasárnap, 02.05.2010, 19:01 | Üzenet # 15
Közlegény
Na jó megkövetlek mindkettőtöket!

Az első dolog ami tetszett az Attila válaszában, hogy higgadtan válaszolt és engem is erre intett, igy úgy is cselekedtem.
Kreáltam egy emailt a gmail.com portálon és mindent müködött is.
raziel70 válasza már nem annyira tetszett, de úgy gondoltam neki is van joga kritizálni engem hiszen a WEB az övé is mint az enyém is.
mentségemre szóljon, hogy a magyar Googole -be beirtam gmail és a 2. találat gmail.hu volt, kigondolta ez nem az igazi.
persze még mostse értem, hogy a freemail-en a spamek között miért nincs ott a levél?? még szűrőt is kreáltam de úgy se.

Nem akartam ócsárolni a rendszert, már csak azért sem mert, szerintem is nagyon jó és mellékesen ingyenes!!
Csak, hát olyan vagyok mint az avatar amit választottam, szeretek vicsorogni, ha valami nem megy.
bocsi mégegyszer és Üdv nektek.

uCoz Community » A UCOZ RENDSZERÉNEK ALKALMAZÁSAI ÉS BEÁLLíTÁSAI » Üzenetküldési lehetőségek » SZEMÉLYES ÜZENETEK (PM-PERSONAL MESSAGE) (Belső (személyes, privát) üzenetek kezelése)
1 oldal 1 oldalból1
Keresés: