uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok E-mail űrlapok Körlevelek (Egyéb körlevelekkel, hirlevelekkel kapcsolatos kérdések) |
Körlevelek |
Akkor nem értem hogy csináltam
Hozzáadva (20.09.2010, 19:10) |
Igen, erre én is gondoltam, de nem tudom mi lehet az.
Hozzáadva (20.09.2010, 19:25) |
Ha jól értem a problémát, akkor szerintem a következőről van szó:
Ha létrehoztál kategóriát, akkor az új felhasználóknak a regisztráció alkalmával lehetőségük van körlevélre való feliratkozáshoz. De ez csak abban az esetben lehetséges, ha van a körlevélnek kategóriája. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Ebbe most már Én is beleszólok, mert szintén érdekelt vagyok a témában.
A lényeg, hogy Nekem is volt egy kategóriám, amire volt vagy egy jó pár feliratkozott felhasználó. A lista automatikusan jött. Aztán több senki. Soha többé. A kérdésem, hogyan kerültek a listára, akik felkerültek rá, illetve a későbbiekben miért "szakadt meg" az automatikus "hozzáadás/hozzáadódás"? Az rendben van, hogy regisztráció alkalmával fel lehet iratkozni. De ha valaki nálam regisztrál, 1world, honlapján már nem fogja látni a lehetőséget, ahol feliratkozhatna. Mert ugye a uID jó az Ő honlapjára, az Enyémre és még több mint egy millió oldalra! De csak egy oldalon tud feliratkozni. Ahol regisztrált... Hoppááá! --------------------------------- Kiegészíteném, pontosabban kijavítanám a szavaimat. A személyes adatok szerkesztése oldalon fel lehet iratkozni a körlevélre. Csak az a baj, hogy nagyon kevesen ismerik, ezáltal nagyon kevesen is használják ezt a lehetőséget. |
Hát igen, ez az.
Hozzáadva (22.09.2010, 17:19) |
Quote (raziel70) hogy nagyon kevesen ismerik, ezáltal nagyon kevesen is használják ezt a lehetőséget. Egyszerű. A sablonban egy horgonyt kell tenni a sablonban a $OPTIONS_SIGN$ (elméletileg ez az a rész) részhez, majd ennek a linkjét kivezetni valahova. |
Nem hiszem hogy jobb lenne. lehet hogy pont ugyanazt csináltuk.
Egyszerűen beillesztettem ezt a kódot a Honlap-stílus -> Felhasználók -> Személyes információk szerkesztésének űrlapja sablon legaljára (azért a legaljára, hogy minél jobban látszódjon a hírlevél sora) : Code <a name="hirlevel"></a> Ez a horgony. És ezt a linket tettem ki a főoldalra -jelen esetben : Quote http://ucozkucko.ucoz.net/index/11#hirlevel Természetesen az ucozkucko helyén a saját honlapjának a címét írja be a "kedves olvasó". Ennyi. elég egyszerű megoldás, de hatásos. Ez is csak az október 3-ai nyitás után lesz elérhető. És te, Raziel, hogy csináltad? |
DaveedBrown, egy ilyen ezen a lapon már van! Amennyiben aktiváltál egy hírlevél kategóriát!
Ezzel az a baj, hogy szerintem 100-ból ha egy megnézi ezt a lapot. Mindenki csak regel, aztán kutat, majd kilép. A személyes adatokkal senki sem foglalkozik, tehát meg sem nyitja azt az oldalt! Amit Én csináltam, az más! Maradjunk ennyiben, jó? |
A kérdés: Lehetséges, hogy bizonyos felhasználói csoportnak körlevelet küldjek? - Borbolya A válasz:
Igen, menj az oldaladra, lépj be mint admin, és ott fent az admin-baron van egy olyan hogy Felhasználók, azon belül a "Személyes üzenetek csoportos küldése" - DaveedBrown |
| |||