uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Kérdőívek, Vendégkönyv, Tesztek Teszt válaszok lekérdezése |
Teszt válaszok lekérdezése |
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy ha ki tölt valaki egy tesztet, és ha jól választott, akkor hova rakja a pontokat? Mert én már próbáltam, hogy kitöltöm a tesztet helyesen, és ott írja, hogy ( például : Gratulálok nyertél 200 pontot ) és belépek a profilomba de sehol a pont. Vagy, hogy lehet a úgy megcsinálni, hogy ha valaki kitölti a tesztet, akkor + hírnevet adjon? Remélem, hogy segítetek, és azt is hogy értelmesen fogalmaztam. |
Quote (Zolika) Vagy,_hogy_lehet_a_úgy_megcsinálni,_hogy_ha_valaki_kitölti_a_tesztet,_akkor_+hírnevetadjon? Sajnos ezt a sort nem tudtam elolvasni. Próbáld újra. |
Kedves Zolika, előre szólok én nem akarlak kioktatni, segíteni próbálok.
A végén az ,,eredményeknél" lehet ,,megjegyzést" is írni, azaz gratulálok, nyertél XX pontot. Ezután írj oda egy kódot (pl. safnlafhoahgoahgoadhihfd) amit a kitöltőnek el kell küldenie Neked, te megnézed a papírodat vagy ahová felírtad ezeket a kódokat, és hírnévként megadod neki az XY pontot. |
| |||