A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » A honlap hírei & Blog » A fejezet kategóriái név megváltoztatása
A fejezet kategóriái név megváltoztatása
iHack_old
Üzenetek: 25
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 19:48
Sziasztok a A fejezet kategóriái nevet a híreknél hogyan tudnám átírni valami másra? Azt szeretném hogy csak a híreknél legyen más a neve. A másik hogyan tudnám eltüntetni vagy megváltoztatni, rendezni, hozzáadni az oldalsó modulokat amik állandóan megjelennek?
http://www.cms-center.ucoz.hu - tartalomkezelő rendszerek birodalma
bighyena
Üzenetek: 62
Hírnév: 5

Üzenet # 2 | 20:08
István2768, lépj be a honlapodra adminisztrátorként, majd válaszd az admin sávban található Szerkesztő menü » Szerkesztő bekapcsolása elemét. Miután végrehajtottad a szükséges módosításokat, kattints az admin sáv » Szerkesztő » Változtatások mentése elemre.

Ha bármilyen más kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal smile
AdamSSenniN
Üzenetek: 31
Hírnév: 4

Üzenet # 3 | 20:15
Szia!

Az oldalsó blokkokat 2 féle képpen rendezheted:

1.) Felül az adminbarban

Adminbar » Szerkesztő » Szerkesztő bekapcsolása.

Itt megjelennek a kis ikonok, melyekkel tudod a tartalmat szerkeszteni, fel/le mozgatni, törölni, stb. Illetőleg a blokkok címét is módosíthatod.

2.) Vezérlőpultban a sablonban.

Honlap stílus » Külalak vezérlése (sablonok) » Első/Második Container (Ezt neked kell kikeresned)

Itt pedig ki kell keresned a ,,Fejezet kategóriái címet" megfelelő blokkhoz. Kicsit időigényesebb bogarászni a kódok között, de rendkívül hasznos. Szerencsére szépen fel van építve a rendszer, így minden átlátható.

Ha bármi egyéb kérdésed van, jelezd! smile
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » A honlap hírei & Blog » A fejezet kategóriái név megváltoztatása
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: