|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Regisztráció (Probléma regisztrációnál) |
Regisztráció |
Egy kedves látogatóm jelezte a következő problémát:
A problémám a következő : képtelen vagyok regisztrálni az oldaladon. Akárhányszor próbálok regisztrálni, mindig ugyanaz az eredmény : " elgépelte a biztonsági kódot" . Megpróbáltam a regisztrációt én is, az eredmény ugyanez volt nekem is. Biztonsági kód, amit be kellene írni, nem látszik, csak az üzenet: " elgépelte a biztonsági kódot" Mit kell tennem, hogy lehetővé tegyem a regisztrációt? |
Levin, regisztráljon itt: http://www.uid.me/register/
|
Kedves vmarci21, köszönöm, de igazából nem rólam van szó, én mindkét helyen regisztrálva vagyok.
Amit nem értek, az a következő: free felhasználóból fizetőssé váltam, és éltem azzal a lehetőséggel, hogy engedélyezhettem a helyi felhasználókat is. Engedélyeztem, de a valóságban nem élhetnek ezzel a lehetőséggel, hiszen nem tudnak helyben regisztrálni. És a kérdésem erre irányult: hogyan regisztrálhatnak az oldalamon a helyi felhasználók? Ráadásul, mivel engedélyeztem a helyi felhasználókat, az uid regisztrációval nem lehet az oldalamra belépni. Ha visszavonom az engedélyt, kizárom azokat a régi látogatóimat, akik csak helyi regisztrációval rendelkeznek. Ez az én problémám. Az üzenetet szerkesztette Levin - Vasárnap, 2013.02.24, 04:35
|
Levin, akkor rakd be a regisztráció űrlapjába a bizt. kód $informerét$ ! //vagy egyszerűen sablon visszaállítás a regisztráció űrlapjánál/
|
Kedves vmarci21 köszönöm a segítséged, de sajnos én egy igazi botcsinálta weblap-tulajdonos vagyok.
Így azután nem tudom, hogy a bizt. kód $informerét$ hova kell beraknom, és azt sem tudom, hogy ennek mik lennének a következményei. Én azt szeretném, ha az oldalamat azok is látogathatnák, akik helyi, és azok is, akik Ucoz felhasználók. És nem tudom, hogy erre van-e lehetőség, s ha van, mit kell tennem, hogy e lehetőséggel élhessek/élhessünk. Magyarra lefordítva: ha tudsz segíteni, azt tedd úgy, hogy én is megértsem És még egyszer köszönöm. |
Levin,
Idézet (Levin) a helyi felhasználók mellett az Ucoz-on regisztráltak is be tudjanak lépni Erre az új uID belépés ablak miatt nincs lehetőség... |
Kár
Hozzáadva (26.02.2013, 03:53) --------------------------------------------- Kedves vmarci21 köszönöm a segítséget, végül is, mivel nem tudtam hova kell beszúrni a bizt. kód $informerét$, egy kis parázást követően végrehajtottam a regisztráció űrlapjánál (Profil létrehozása) a sablon-visszaállítást. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget. Az üzenetet szerkesztette Levin - Csütörtök, 2013.04.18, 12:00
|
| |||
| |||