|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Formázási probléma (Menü szerkesztése) |
Formázási probléma |
Szerbusztok!
Ismét problémával fordulok hozzátok. Szerettem volna egy új blokkot elhelyezni az oldalamon, ezért bekapcsoltam a szerkesztőt. Új blokkot ugyan nem volt hajlandó elhelyezni, viszont az első konténerem szinte teljes tartalma törlődött. Pakolgatnám az elemeket vissza a Külalak szerkesztése segítségével, de már az első elemnél problémába ütköztem. Az oldal menüje így néz ki: Code <!-- </block01> --> <?if($SMENU_1$)?> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="boxTable"><tr><td class="boxTitle"><b><!-- <bt> --><!--<s3163>-->A honlap menüje<!--</s>--><!-- </bt> --></b></td></tr><tr><td class="boxContent"><div class="boxText"><div align="center"><!-- <bc> -->$SMENU_1$<!-- </bc> --></div></div></td></tr></table> <?endif?> <!-- </block01> --> Hogyan tudnám a menüpontok előtti kis barna nyilakat eltávolítani? Hozzáadva (05.06.2012, 03:58) --------------------------------------------- Az üzenetet szerkesztette Levin - Kedd, 2012.06.05, 05:04
|
Levin, a CSS kódban az alábbi sort keresd meg:
Code .uMenuV li {margin: 0; padding: 0 0 0 13px; background: url('/.s/t/878/8.gif') no-repeat 0px 3px; margin-bottom: .6em;} és töröld ki belőle ezt: Code background: url('/.s/t/878/8.gif') no-repeat 0px 3px; |
| |||
| |||