uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Linkek rövidítése |
Linkek rövidítése |
Eddig különösen nem zavart az Ucoz-nak az a szolgáltatása, hogy a blogbejegyzésekben található linkeket automatikusan átalakítja u.to linkekké.
Néhány napja azonban a korábban működő linkek varázsütésre elhaltak, s egy 404 feliratú üres lapra mutatnak, miközben az u.to-ra konvertált alaplinkek élnek. Ez nekem nagyon nagy problémát jelent, mert több ezer linket kell újra beírnom, remélve, hogy a jövőben nem történik hasonló jelenség. Nem tudom másnak voltak-e hasonló élményei, és hogy lehet-e valamit tenni az ezek szerint megbízhatatlan link rövidítés ellen. Hozzáadva (24.05.2012, 04:22) |
Levin, jelenleg a weboldalakon a regisztráció sem működik sokaknak, köztük nekem sem, úgyhogy valószínűleg ez is valami ideiglenes probléma lehet. Nem hinném hogy bármi is elveszne a rendszer hibájából. Ilyen még szerintem nem történt, és az adatok hamarosan most is helyre fognak állni.
|
Nem lehetne őket valahogy rávenni, hogy tegyék választhatóvá a link rövidítést?
Mert a letöltő linkeket még csak berakhatom Code code Ez így nem kóser. Hozzáadva (25.05.2012, 03:34) Quote (Levin) Kedves 1world, remélem így lesz. dry Sajnos nem így lett |
Levin, az "angolok" tájékoztatása szerint a meghibásodás a u.to szolgáltatás szervereit is érintette, noha a regisztrációs dolgot megjavították, ez egy picit elhúzódhat, elvégre egy külön szolgáltatásról meg szerverekről van itt szó.
|
Caro tracykidd!
Questa è l'ungherese Forum uCoz comunitario, che è una domanda molto buona e il sito web risponde builder centro ucoz.com ... Leggendo le voci che ho notato che non c'è niente da fare con uCoz a! Ben presto, i moderatori potranno spostare la voce nel cestino! La prossima volta si prega di scrivere in inglese e in connessione con uCoz! Ha un giorno piacevole! bigblog Google Translate Kedves tracykidd! Ez itt a magyar nyelvű uCoz Közösségi Fórum, mely egy nagyon jó, ucoz.com weboldalkészítő kérdés-válasz központja... A bejegyzését olvasva azt figyeltem meg, hogy semmi köze sincs a uCoz-hoz! Hamarosan a moderátoraink a Lomtárba fogják helyezni a bejegyzését! Legközelebb kérjük, írjon magyarul és a uCoz-zal kapcsolatosan! További szép napot! bigblog |
Nem teljesen értem. Linkrövídités az Általános beállítások szerint csak külső linkekre vonatkozik, ha onnan kiveszed a pipát, akkor elméletileg vissza kéne állnia az eredeti linkeknek. (ha csak nem kézzel adtad meg)
Ez átmeneti hiba általában, szerintem hamar megoldódik a probléma. |
Kedves Locky, én sem értem: a pipa nincs a Linkrövidítésnél, és mégis.
Nézd meg ezt a linket, légy szíves: Link Illetve meg sem tudod nézni, mert az u.to nem engedi. Itt van pőrén: http://zenekucko.ucoz.com/blog....19-7553 És sajnos ugyanez tapasztalható rengeteg, általam nem ismert számú link esetében is. Hozzáadva (01.12.2013, 04:58) Hozzáadva (01.12.2013, 07:27) Hozzáadva (01.12.2013, 17:17) Hozzáadva (01.12.2013, 17:53) Az üzenetet szerkesztette Levin - Szombat, 2013.11.30, 13:36
|
| |||