A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » A honlap hírei & Blog » Több tag írásai együtt (Lehet együtt írni közösen?)
Több tag írásai együtt
Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 1 | 21:56
Arra lennék kíváncsi, hogy ha nyitok és írok egy új bejegyzést, akkor ott van, hogy ki adta hozzá azt az anyagot/bejegyzést. Lehetne olyat csinálni, hogy ne csak egy személy neve szerepeljen? Hanem 2, vagy akár 3 emberé is.
Tudom hogy nem nagy valószínűsége van, de azért kérdeztem, mert olyanokkal csinálom az oldalt, akikkel nagyon jóban vagyok...

Ha nem jó helye van, akkor bocsánat érte.


raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 2 | 22:09
Hát nem is tudom... Már mint hogy jó helyen van-e?
Igazából elidőztem a címen, amit adtál a topiknak és a szövegen, amit írtál. Valahol hibázik valami, nem egészen világos. De már sok karakteren túl vagyok mára, így egy kicsit kopott az elmém. biggrin

A válaszom a kérdésedre:
Pontosabban a kérdésem. Mire érted azt, hogy ha valaki hozzáad egy anyagot, akkor ott több név is szerepeljen a hozzáadók listáján?
Ez is ellentmondásos, nem gondolod? Példa:
Van egy saját gondolatom, amit leírok. De odaírok még 3 nevet, akik szintén az írás szerzői. Hová lett a SAJÁT gondolatom? Betettem a közösbe, mi? biggrin
Érted, mire gondolok ugye?
Amúgy meg nem megoldható a dolog!

Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 3 | 22:21
Rendben köszönöm.
Amúgy azért hoztam fel, mert azért nem lennénk egymással pofátlanok, hogy kitöröljük, és átírjuk egymás írásait. Akkor azzal semmire sem jutnánk. Meg azért valamelyest megbeszélnénk a dolgokat.
A névről pedig annyit, hogy nem valami találóakat tudok adni nekik :S

Az üzenetet szerkesztette Raidon - Szombat, 2011.02.05, 22:22
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 4 | 20:46
Raidon, ha azt szeretnéd, hogy mások is belenyúlhassanak az írásaidba, akkor adj hozzá jogokat. A cikk rövid leírásához pedig írd oda: a cikket készítették... vagy lektorálták... és utána a neveket, akik módosítják az írásokat. Sőt odaírhatod a Tag-ekhez is ezeket a neveket.
De egyébként nem értem az egészet. A hozzászólásokat azért találták ki, hogy oda lehessen írni a válaszokat. Ha egy társaságban vagyok, ott is egyszerre egy ember beszél, különben nem hallanék egy szót sem.

Még eszembe jutott:
Minden leírt mondatodért felelősséget kell vállalnod akkor is, ha az interneten írsz. A te mondatod a te felelősséged. Amit más ír, az pedig a másik felelőssége. Gondolj ebbe bele.

Az üzenetet szerkesztette Evia - Csütörtök, 2011.02.17, 20:48
Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 5 | 21:17
Köszönöm Evia. Talán értem mire gondolsz...
Quote (Evia)
Amit más ír, az pedig a másik felelőssége. Gondolj ebbe bele.
--> azért nem kell minden olyan drasztikusan venni.
Ez csak akkor jönne szóba, hogy egy kicsit tudjam igazítani a történethez az eseményeket... Vagy ha esetleg az megesik hogy együtt akarnak írni, akkor előtte megbeszélik, aztán majd csak utána állnak neki írni. Remélem lehetett érteni amit írtam.

A segítségedet meg köszönöm. Akkor lehet így meg is tudom oldani, de majd csak holnap. Most már késő van...


Az üzenetet szerkesztette Raidon - Csütörtök, 2011.02.17, 21:20
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » A honlap hírei & Blog » Több tag írásai együtt (Lehet együtt írni közösen?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: