|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Hírek ikon/banner minden hírnél. (A hírek neve elé, vagy a hírek főlé való kép beillesztése) |
Hírek ikon/banner minden hírnél. |
Üdv.
Ez csak egy kisebb CSS gyakorlat. Problémákért felelösséget nem vállalok! Elöször is készítsük el a képet, amit be akarunk helyettesíteni. Nézzük meg a kép magasságát! Fontos! (pl. 15px) Quote <d i/v cl ass="eTitle" style="text-align:center;"><a h ref="$ENTRY_URL $"><font col or="oran ge">$TITL E$< /a></font></div> Most megkeresem a CSS-ben az eTitle-t. És lám mit találok: Quote .eTitle {font-family:Verdana,Arial,Sans-Serif;font-size:12px;color:#808080; padding: 30 0 0 0px; background: url('KÉP ELÉRÉSI ÚTJA') no-repeat;} Itt találunk 4 fontos dolgot: Quote 30 0 0 0px Remélem érthető. Bár sablonokban eltérhet, de mindent meglehet oldani Csatolmányok:
9195214.png
(12.4 Kb)
·
9584863.png
(27.1 Kb)
|
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem. Sok próbálkozás után itt próbálok szerencsét, hátha valaki tudja, hogy mi a megoldás a problémámra. A honalapomon a híreknek csináltam informert. Ez még nem is baj, rendesen működik. Gondoltam szépen mutatna, ha lenne kép is hozzá, így első körben a $IMG_URL1..10$ kóddal próbálkoztam. Minden hírnél volt $image1$, így igencsak csodálkoztam, hogy alig egy-kettőnél jelent meg az informerben. Megpróbáltam tehát mást, aktívvá tettem az egyéb 1 mezőt, és annak a kódját - $others1$ szúrtam be. És itt is ugyanaz az erdemény, hiába módosítottam visszamenőleg a híreket... A honalap címe: oregtorony.hu Fizetős accom van. Előre is köszönöm! mort3s Hozzáadva (06.03.2012, 14:17) |
MűOK, az oldalamon van hasonló - azt hiszem - de az fórumra vonatkozik...
Lehet, hogy valamit ki tudok belőle szedni + Oldalad linkje? |
| |||
| |||