|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Fotóalbumok Hibaüzenet a képek oldalon. |
Hibaüzenet a képek oldalon. |
Üdv.
A photo oldalon a diavetítésnél ezt az üzenetet kapom. Valamint a képek sem jelennek meg amiket feltöltöttem. Hozzáadva (11.07.2010, 12:50) |
Megtaláltam a problémát. Viszont erre nemgondoltam hogy ez végett se jelenítheti meg.
6 vagy 7 kategóriám van a képeknél és ebből még 5 öt inaktíváltam a vendégek részére. A másik kettöhöz adtam nekik hozzáférést. Amihez volt hozzáférésük ahhoz sem tudtak hozzáférni a vendégek csak ha adtam a töbi kategóriánál is jogot nekik. |
Quote (Locky) Megtaláltam a problémát. Viszont erre nemgondoltam hogy ez végett se jelenítheti meg. 6 vagy 7 kategóriám van a képeknél és ebből még 5 öt inaktíváltam a vendégek részére. A másik kettöhöz adtam nekik hozzáférést. Amihez volt hozzáférésük ahhoz sem tudtak hozzáférni a vendégek csak ha adtam a töbi kategóriánál is jogot nekik. Sziasztok. Ilyen problémám nekem is van. Vendégként nem lehet megnézni a képeket. Van rá más megoldás minthogy megkapjanak minden jogot? A szabad feltöltést nem igazán díjaznám. Köszönöm! Hozzáadva (28.11.2010, 22:00) |
juli2127, bizonyára a WYSIWYG (vizuális/virtuális) szerkesztővel módosítottad a sablon tartalmát és azóta lett ilyen.
Abban a sablonban, amelyikben ezt a szerkesztőt használtad, ezt a kódot: Kód <body contenteditable="true"> módosítsd erre: Kód <body> |
| |||
| |||