Az Ön neve: Vendég ...........................FIGYELEM! Általános tájékoztató
Belépés a uCoz/uNet-ben regisztrált adatokkal:
Főoldal · Legújabb üzenetek · Felhasználók · Szabályzat · RSS · Keresés 1 Keresés 2 Regisztráció · Belépés a uCoz/uNet-ben regisztrált adatokkal
1 oldal 1 oldalból1
uCoz Community » A UCOZ RENDSZERÉNEK ALKALMAZÁSAI ÉS BEÁLLíTÁSAI » Fotóalbumok » NEm jelennnek meg a képek (pls help)
NEm jelennnek meg a képek
medwe27Dátum: Vasárnap, 13.09.2009, 12:42 | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Offline
A probléma a következö: feltöltök képet a fotoalbumba, kategoriákba. amikor a feltöltés megtörtént a rendszer mutatja a hozzá vezetö linket. innen frankon müködik az egész, meg tudom nézni a képeket egymás után. ám ha a föoldalrol inddulok ki, nem jelennek meg sem a kisképek, sem semilyen link amiröl elérhetö lenne a teljes méret. egyedül az értékelést mutato csillagok jelennek meg a feltöltött képek számának megfelelö mennyiségben, de ezek sem aktívak.

AttilaDátum: Vasárnap, 13.09.2009, 19:03 | Üzenet # 2
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 268
Hírnév: 15
medwe27, Ellenőrizd a beállításokat az adminisztrációs felületen a "Fotóalbumok" menüpontban. Belépés: "http://saját_név/admin" címen. Belépéshez a második jelszó, a biztonsági jelszó "Webtop password" szükséges.
Fontos: bizonyos módosításokhoz szükség lehet a Titkos kérdésre és a megadott válaszra. Saját biztonságod érdekében mindig emlékezz a titkos kérdésre és a válaszra, és a biztonsági jelszóra is, ezeket soha ne add ki senkinek!

„You Cause us to be better” - Veled együtt jobbak vagyunk!

speikDátum: Hétfő, 11.01.2010, 01:11 | Üzenet # 3
Őrmester
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 20
Üdv!

A "Watermark" funkciot szeretném bekapcsolni de nem találom sehol..

Köszi

raziel70Dátum: Hétfő, 11.01.2010, 01:34 | Üzenet # 4
Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 466
Hírnév: 23
Beállítások --> Általános beállítások
Itt keresd meg a Szöveg felvitele a feltöltött képekre (watermark) lehetőséget, tegyél pipát a jelölőnégyzetbe és add meg a szöveget, amit "Watermak"-ként szeretnél megjeleníteni. smile tongue

speikDátum: Hétfő, 11.01.2010, 01:42 | Üzenet # 5
Őrmester
Üzenetek: 20
ismét köszi

juilletDátum: Szerda, 03.02.2010, 18:22 | Üzenet # 6
Alezredes
Üzenetek: 102
Hírnév: 11
A következőt szeretném megoldani, de nem tudom, hogyan kell. Létrehozok egy új oldalt, melybe képeket szeretnék beilleszteni, de kisebb méretben, amelyre, ha rákattintok bejön a kép nagyobb méretben, úgy, ahogy a fotóalbumban általában. Hogyan kell ezt megcsinálni?

segédanyagok a tanuláshoz
kreatív dolgok, dekorációk

raziel70Dátum: Szerda, 03.02.2010, 19:02 | Üzenet # 7
Vezér-őrnagy
Szia! hello
A legjobb tudomásom szerint ezt csak php, vagy Java script segítségével lehet megoldani. Ilyeneket találhatsz:
ITT, meg ITT és még talán ITT is biggrin
A php futtatására is van lehetőség, de nem a rendszeren belül, hanem úgy kell meghívni a php-s oldalt egy másik szerverről. Ezen a szerveren tudni kell futtatni a php-t! tongue
Nekem is van már egy ilyen megoldásom, a thd oldalamon a Névnap rész így működik. Külső php-vel. biggrin

juilletDátum: Szerda, 03.02.2010, 20:55 | Üzenet # 8
Alezredes
utána néztem a dolognak, amit én keresek, az tulajdonképpen a Lightbox JS 2.0 progi, amit - nem tudom, hogy - meg lehet-e valósítani...

raziel70Dátum: Szerda, 03.02.2010, 22:11 | Üzenet # 9
Vezér-őrnagy
Megcsináltam Neked! angel biggrin
ITT megnézheted. A galéria menüben van.

juilletDátum: Csütörtök, 04.02.2010, 06:30 | Üzenet # 10
Alezredes
igazán zseni vagy, Tomy...erre gondoltam!!! köszönöm...PM ment g-mail...

uCoz Community » A UCOZ RENDSZERÉNEK ALKALMAZÁSAI ÉS BEÁLLíTÁSAI » Fotóalbumok » NEm jelennnek meg a képek (pls help)
1 oldal 1 oldalból1
Keresés: