uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Katalógusok HIRDETŐTÁBLA AKTIVÁLÁSA |
HIRDETŐTÁBLA AKTIVÁLÁSA |
Szia! Amikor belépsz az admin felületedre, a baloldalon láthatóak azok a modulok, amik már aktívak
A hírdetőtábla alapból inaktív, neked kell aktívvá tenni. Megkérdezi az ablak, hogy kategóriák nélkül, vagy kategóriákkal akarod a hírdetőtábládat használni. Én pl. a lapomon nem is hagytam meg csak 2 kategóriát, de kategóriákat utólag is lehet hozzáadni. |
Szervusztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, mert lassan a hajamat tépem. A helyzet a követező: a hirdetőtábla teljesen jól müködik, azonban a honlapomon több csoportot is létrehoztam, és ami nem beépített csoport, hanem utólag csináltam, az egyszerűen nem fér hozzá a hirdetésekhez. Idézem: Namármost megpróbáltam olyat is, hogy a csoportnak teljes hozzáférést adtam a hirdetőtáblához, de sajna az sem hozott eredményt. Bárkinek bármi ötlet? |
Szia!
Nekem az első számú ötletem, hogy add meg a honlapod elérhetőségét! De persze ezt tudnád, ha olvastad volna a fórum általános tájékoztatóját! Ezen kívül mindenképp nézz utána az adott modul hozzáférési jogaihoz az új csoportoknál is. Ha előbb aktiváltad a modult, majd később hoztad létre a csoportokat, akkor előfordulhat ez a hiba. |
sonofmalkav.ucoz.com
De szerintem attól még sajna nem vagy előrébb, mert a hiba csak akkor fordul elő ha az adott csoport tagja vagy... A csoportok jogai is rendben vannak, viszont amit utoljára írtál mindenképpen megpróbálom hátha alapon. Köszönöm. Hozzáadva (22.12.2010, 21:15) |
Nekem az volna a problémám ,hogy hirdetőtáblámat nem tudják elérni a felhasználók ,
a hirdetés feladás működik ,de a megtekintés nem. Aktiváltam az olvasást ,de csak az adminisztrátort engedi be. A válaszokat előre is köszönöm! |
Először is szia...
Megnéztem, és vendégként simán megtekintettem, beléptem, és utána is. Hol a probléma? példaként: Quote Női cipő Eladó téli női cipők nagytételben 35-41 méretig. 2000ft/db áron képet emailban küldök minimumvásárlás 5 karton 1 kartonban 12 pár. |
adveszservice,
ellenőrizd le, hogy nincs e beállítva a hírdetések moderálása. Abban az esetben ha be van állítva a moderálás, akkor csak az admin engedélyezése után jelennek meg a hírdetések. A Saját menüben: Felhasznalok » Felhasznaloi csoportok » Az osszes csoport jogainak beallitasa menüpontban ki kell kapcsolni a következő menüpontot "A hozzaadott anyagok elomoderalasa (a moderalas utan jelenik meg)". Ez a beállítás engedélyezi a hírdetések megjelenését. Az anyagok szerkeszésénél nyomd meg a következő gombot az anyag aktiválásához: Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
suttyo, ilyenre nincs lehetőség.
|
Sziasztok. Remélem jó helyre írom be a kis problémámat. Indítanék egy hirdető felületet, de a saját facebook oldalunkon majd 2800 felhasználó van. A probléma az hogy ha mindenki feltöltene 1 képet akkor a tárhely kevésbé lenne elég. Sajnos vannak "eggyügyű" emberek is a földön akiknek a gép bekapcsolása is problémás lehet. Van olyanra mód hogy a kép feltöltésénél nem vagy kevésbé foglal helyet a tárhelyemen? A külső link oké lehetne de félek sokan nem értenék ezért nem is tennének fel hirdetéseket. A tárhelyet persze mindenképpen meg szeretném növelni.
Köszönöm a segítséget. |
Sziasztok, hol tudom beállítani a hirdetőtáblán, hogy az email címre kattintásnál ürlap jelenjen meg ne pedig a hirdetést feladó email címe.
|
| |||