Üzenet # 1 | 21:48
Feliratkozhatsz egy email értesítőre, és a téma minden új válaszáról értesülni fogsz. Minden teendőd az, hogy jelöld be a “Válaszokról e-mailban értesíts” az üzenet hozzáadásának űrlapja alól.



A leiratkozáshoz nyisd meg az egyik értesítő e-mailt, majd az üzenet végén megtalálhatód a leiratkozás linkjét:

Idézet
Kattints a lenti linkre, és nem kapsz több értesítőt erről a témáról.
--------
http://oldalneve/
--------

Lehetőséged van feliratkozni egy témára az üzenet hozzáadása után (vagy üzenet hozzáadása nélkül) is. Ehhez csak kattints a téma oldalán jobb oldalon található Feliratkozás a témára hivatkozásra. Ugyanígy iratkozhatsz le a témáról is - kattints a Leiratkozás a témáról hivatkozásra.

Bizonyos fórumokra is lehetőséged van feliratkozni, így értesítést kaphatsz a fórum összes témájáról, valamint az újonnan közzétett témákról. Az eljárás hasonlít az előbb említetthez, csak itt a hivatkozások elnevezése Feliratkozás a fórumra, illetve Leiratkozás a fórumról.

Hogyan tekinthetem meg/szerkeszthetem a feliratkozásokat?
Lépj be a weboldalra, majd a felhasználó-csíkban levő Beállítások menü Forum subscriptions hivatkozással lehet megtekinteni a listát, ahol le is iratkozhatsz bármelyik témáról:



Feliratkoztam egy témára, viszont a válaszadási űrlapnál a “Válaszokról e-mailban értesíts” opció nincs bejelölve. Akkor most fel vagyok iratkozva a témára vagy sem?
Igen, fel vagy iratkozva. Nincsen semmi gond. A fórum egyik általános beállítása, hogy az opció ne legyen engedélyezve, hogy elkerüljük a felhasználóknak azt a benyomását, hogy automatikusan értesültek és állandóan "spam-emaileket" kapnak. Eléggé kellemetlen lenne állandóan levenni a pipát az opcióról ahányszor új üzenetet írsz. Ez is egy oka lehet a felhasználók távozásának a honlapodról.

Nem kapok e-mail értesítéseket az új üzenetekről pedig feliratkoztam a témára. Mit tehetek?
Az e-mailek gyakran a Levélszemét/Spam/Junk mappába kerülhetnek tartalmuk miatt és könnyedén törlésre kerülhetnek.
Javasoljuk, hogy ellenőrizd le ezeket a mappákat, ha pedig semmi találat, vedd fel a kapcsolatot az e-mail szolgáltatóval. Te az ők ügyfelük vagy, és ezáltal javíthatsz az emailek feldolgozásának működésén.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.