|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Táblázat (css, html) (Valamiért nem jeleníti meg az oldal a css tartalmát.) |
Táblázat (css, html) |
Üdv! Ismét profibb szerkesztők segítségét kérném. A gondom az lenne, hogy van egy táblázat, amit be szeretnék helyezni az oldalamra. A táblázat itt van: http://codepen.io/gabrieldamon42/pen/HIBFv . Miután beillesztem a css kódokat a css-be, valamint a html kódokat az oldalra, valamilyen oknál fogva nem jeleníti meg úgy a táblázatot ahogy kéne. Valmilyen scrip ütközésre gondolok. Igazából engem egy táblázat érdekelne, aminek tudnék hátteret rakni. Köszönöm előre a válaszokat.
|
Valex, Szia,
Hát igen ez érdekes. Figyu;meghagytam a html vázat,adtam neki osztályt(class) és írtam neki egy másik css-t.A css-ben természetesen a színeket és a háttérképet is átírhatod saját izlésednek megfelelően. Kód <table class="vezer"> <thead> <tr class="cime"> <th>What</th> <th>Who</th> <th>When</th> <th>Where</th> <th>Why</th> </tr> </thead> <tbody> <tr class="teste"> <td>Rock Climbing</td> <td>Usually alone, but sometimes with friends.</td> <td>Monday, Wednesday and Friday at 4:00 to 5:00pm</td> <td>Pacific Edge Rock Climbing Gym</td> <td>Climbing helps with cardiovascular endurance, muscular strength and endurance, flexibility, and improving or maintaining bone strength</td> </tr> <tr class="teste"> <td>Walking my dog</td> <td>Just me and my dog</td> <td>Saturday and Sunday, whenever I am free</td> <td>On West Cliff</td> <td>Walking improves cardiovascular endurance and bone strength</td> </tr> <tr class="teste"> <td>Working out</td> <td>By myself</td> <td>Monday, Wednesday and Friday at 5:00 to 5:30pm</td> <td>At Pacific Edge Rock climbing gym</td> <td>Working out helps with muscular strength and endurance</td> </tr> </tbody> </table> <style> .vezer { width: 100%; padding: 5em 1em; background-image: url(http://lh5.googleusercontent.com/-WS8PXb1VNBM/UyoVSVKkppI/AAAAAAAAA2Q/nVNI3smYtcI/w540-h300-no/kids.jpg); background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: center;} .cime {background:#27ae60;} .teste {background:rgba(255, 255, 255, 0.6);color:#333;} </style> Demo |
| |||
| |||