|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Belépés Box Szerkesztése (A felhasználó belépési boxának személyre szabása.) |
Belépés Box Szerkesztése |
Üdv mindenkinek!
Nem találtam ezzel kapcsolatos témákat, topic-ot, így hát létrehoztam egyet. Kérlek titeket, ha esetleg még is van már hasonló oldal ahol ezzel foglalkoztok, töröljétek a témámat. Nos, mint az a névben is olvasható, a belépés boxot szeretném szerkeszteni. Azt tudom, hogy ezt hol tudom megtenni, de például arra semmi ötletem sincs, hogy a belépés gombját, hogyan tudnám egy egyszerű linké alakítani. Nem tudom, hogy a belépés gomb programja hogyan van megoldva, de látom, hogy ott a button-re van beprogramozva valami, és azt hiába írom át linké, a linknél már nemműködik :S Van valami ötletetek ? Köszönettel Boleska Norbert |
Szia! Szerintem a Kereső1 elég sok választ dob a "Belépés" kulcsszóra.
Próbáld ki, hátha találsz ott ilyesmit. Én mintha láttam volna... Egyébként meg nem lehet megváltoztatni a gombot, mivel a szerver központi css fájljában van benne. Illetve a szerverről futó JavaScriptben. |
sziasztok.
segítséget szeretnék kérni,olyan ügyben,hogy amikor elhagyják az oldalam(kilépnek)akkor egy másik oldalra írányitsa át őket.előre is köszi a válaszokat. Hozzáadva (17.12.2010, 16:05) |
Quote (Locky) Abban nem vagyok biztos hogy nemlehetséges, de abban igen hogy eléggé tisztességtelen. Szerintem egyátalán nem jó irányitgatni a látogatókat, majd ők eldöntik hogy hova akarnak lépni és hova nem csak azért kérdezem mert munkanélküliként probálok valami pénzkereső tevékenységet folytatni a weben,és ráakadtam egy oldalra ami ez után fizetne.amúgy nagyobb közösségi oldalaknál tapasztaltam már ezt,és személy szerint nem zavar,hogy egy ingatlanpiaci oldalra kerülök amikor kilépek az oldalról. egyébbként ezt az üzit kaptam: 2.Lépés ami egyben az utolsó még hátravan. Ez Ön vagy Programozójának a feladata A http://xxxxxxx oldalra kell átirányítani az oldalt elhagyó látogatókat. Azaz hivatkozással kell ellátni a kilépő gombot vagy bármely olyan oldalt amelyről Ön látogatót irányít rendszerünkbe. Így tudjuk felvásárolni és továbbítani az oldalát elhagyó látogatókat más oldalak felé rendszerünkön keresztül! Honnan tudunk forgalmat felvásárolni: Javaslatok: |
Nzsolt ige, megoldható a dolog.
Keress olyat a neten, hogy url-to, vagy anonym-to. Egy javasciptet kell találnod és beillesztened az oldalad sablonjába. Nem lesz könnyű dolgod, ha nem értesz a html-hez. Nekem is van ilyen oldalam, ahol ha egy feltétel teljesül, átirányít egy másik oldalra. Ugyanazon a weboldalon belül egy másik lapra. Arra ugye gondoltál, ha egy ún. "webhopp" oldalt csinálsz, azt hamarosan törlik? |
Quote (raziel70) Nzsolt ige, megoldható a dolog. Keress olyat a neten, hogy url-to, vagy anonym-to. Egy javasciptet kell találnod és beillesztened az oldalad sablonjába. Nem lesz könnyű dolgod, ha nem értesz a html-hez. Nekem is van ilyen oldalam, ahol ha egy feltétel teljesül, átirányít egy másik oldalra. Ugyanazon a weboldalon belül egy másik lapra. Arra ugye gondoltál, ha egy ún. "webhopp" oldalt csinálsz, azt hamarosan törlik? de reklámot azért pakolhatok az oldalra? köszönöm a választ. |
| |||
| |||