A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » Hibabejelentés a staff részére (Téma leírása)
Hibabejelentés a staff részére
Zolii
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 15:19
kérlek, hogy ha az uCoz felé akarsz hibát bejelenteni,akkor azt itt tedd meg: link

::::: Hibabejelentés a staff részére, eredeti üzenet:::::::

Sziasztok!

Egy olyanon töröm a fejem, hogy lehetne egy olyat csinálni, ahová a felhasználók bejelenthetik a staff részére egy adott illetőt, vagy egy hibát valahol, ha találnak, és azt más ne lássa, csak mi, staff?

Tehát egy egyszerű bejelentésre gondoltam, pl. egy tárgy és egy szöveg mező meg egy küldés gomb, azt más ne lássa, csak mi, és ne E-mail-re mennyen, hanem minden staff lássa egy adott menüpontban.

Hmm. Nem tudom érthető-e az, amit leírtam, amennyiben nem, pontosítok.

Előre is nagyon köszönöm a választ!
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 2 | 15:48
Kedves Zolii, a kicsit homályos kérdésedre a következőket tudom javasolni, kérlek jelezz vissza, hogy valóban valami ilyesmire gondoltál-e:
Ha a uCoz-on találsz bármilyen problémát, hibát, azt jelentheted a http://www.ucoz.hu/ főoldalról a Kapcsolat és a Panaszkönyv menüpontokon.

Amennyiben a saját honlapodra gondolsz, a fórumban van ilyen lehetőség "Üzenet jelentése a moderátorok felé" gomb "Report" felirattal.

A következő lehetőség: Minden, a honlapodon bejelentkezett felhasználó beléphet a "Profilom" menüpontba, ahol megtekintheti a felhasználók listáját, ott ki lehet választani az Adminisztrátorok csoportot, és jelentheti a jelentenivalóját az adminisztrátornak akár e-mail, akár belső Személyes Üzenet (PM) formájában.

Ha valakinek van még ötlete ebben a kérdésben, az kérem egészítse ki válaszomat smile


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Klmos
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 11:56
Szia Zolii!

Én ahogy felfogtam azt tudom javasolni amit még Atilla nem említett, hogy bemész a saját menübe ott aktiválod az értesítési formák modult.
Ott csinálsz két új űrlapot az egyikbe beállítod hogy lekeljen írnia a feljelenteni való ember felh.nevét és indoklást, a másikba pedig a hiba helyét és a hibát írja le.
Ezt elmented kapsz két kódot amiket bebiggyesztesz egy új menüpontba egy sor elválasztó mind kettő fölé hogy mit jelent és kész is van. smile

Leteszteltem működik.

Sok sikert hozzá!

Üdv.Klmos

contonext
Üzenetek: 11
Hírnév: 1

Üzenet # 4 | 09:52
Sziasztok!

Igazából nem tudom, hogy a problémám melyik témába tartozik, de kérlek segítsetek!
Az a gondom, hogy reklámmentességet vásároltam és azóta a honlapom nem működik, ugyanis a menüt nem lehet kattintani, hanem szerkeszthető (olyan mintha be lennék lépve) sad Már mindent kipróbáltam, kiléptem mindenhonnan, töröltem az előzményeket mindent. Írtam az ügyfélszolgálatnak, de nem válaszolnak. Fontos lenne, mert a honlap hirdetve is van, és az ügyfelek azon keresztül találnak el hozzánk.
Honlap: www.contonext.eu

Nagyon köszi előre is mindenkinek!!!

Ric
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 5 | 14:26
contonext, ezt már egyszer közzétetted...!

http://forum.ucoz.hu/forum/13-447-10720-16-1380614049

Idézet (contonext)
Igazából nem tudom, hogy a problémám melyik témába tartozik, de kérlek segítsetek!


Igen... De ha nem tudod, akkor nem kell minden témába beírnod ugyanazt!!!

Hozzáadva (02.10.2013, 13:26)
---------------------------------------------
A moderátorok úgy is a megfelelő kategóriákba helyezik biggrin


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » Hibabejelentés a staff részére (Téma leírása)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: