Üzenet # 1 | 15:49
Megjegyzés: Az egyedi Title, Description, Keywords funkció csak a modul PRO verziójában érhetőek el.

Az opció a Vezérlőpult » SEO Modul » Prémium beállítások » Egyedi Title, Description, Keywords útvonalt követve engedélyezhető.


1. Ha Egyedi Title, Description, Keywords tagokat szeretnél beállítani a fejezeteid számára (a Honlap hírei és Blog modulok kivételével minden modulban elérhető), akkor menj a Vezérlőpultba, válaszd ki a kívánt modult (azt, amelyben létre akarod hozni a fejezetet), kattints a Kategóriák kezelése linkre, majd a bal felső sarokban található Fejezet hozzáadása gombra. Ezután, folytasd a 3. lépéssel.



2. Ha Egyedi Title, Description, Keywords tagokat szeretnél beállítani a kategóriáid számára (minden modulban elérhető), akkor menj a Vezérlőpultba, válaszd ki a kívánt modult (azt, amelyben létre akarod hozni a kategóriát), kattints a Kategóriák kezelése linkre, majd a jobb felső sarokban található Kategória hozzáadása gombra. Ezután, folytasd a 3. lépéssel.



3. Egy kategória/részegység létrehozásakor láthatsz egy SEO beállítások: Title, Description, Keywords nevű opciót. Erre kattintva megjelennek azok a mezők, amelyeket kitöltve megadhatod az egyedi Meta tagokat.



Így adhatsz meg egyedi Title, Description, Keywords tagokat egy kategória vagy fejezet számára. Habár, ahhoz, hogy érvényesítsd ezeket a tagokat a bejegyzés oldalán, el kell végezned egy egyszeri módosítást a honlapsablonokban. Itt megtalálhatod a különböző modulokra vonatkozó útmutatókat.
















Csatolmányok: 0003160.png (7.7 Kb) · 9698401.png (3.8 Kb) · 3151379.png (22.2 Kb)