Üzenet # 1 | 16:39
A Facebook nemrég vezetett be egy valóságosan nosztalgikus funkciót a nagy közösségi hálóba, mely az On this day (Ezen a napon) névre hallgat.

A funkció segítségével megtekinthetjük, hogy tavaly, tavalyelőtt vagy akár még régebb mit osztottunk meg, milyen bejegyzésekben jelöltek meg, milyen ismerősökkel léptünk kapcsolatba az év ugyanazon a napján.

Például a téma írásakor épp március 27-e volt. Megtekinthettem, hogy mit osztottam meg tavaly március 27-én (de azt, hogy tavalyelőtt március 27-én mit osztottam meg, azt már nem tekinthettem meg, mivel aznap semmit sem osztottam meg biggrin ).

A funkció eléréséhez menjünk a facebook.com/onthisday címre. Itt beállíthatunk értesítéseket, ha éppen szeretnénk tudni, hogy mit osztottunk meg a múltban azon a napon.

Fontos megjegyezni, hogy mivel ez egy új funkció, fokozatosan vezetik be minden felhasználónál, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogsz semmit sem látni az előbb említett oldalon. Ez esetben próbáld meg pár nap múlva.

Az oldal tartalma minden felhasználó számára egyedi, és az ismerőseid nem láthatják azt, hacsak meg nem osztod a bejegyzéseket külön-külön.

Forrás: http://hvg.hu/tudoman....lgiazos


Szerintem ez egy eléggé szép szolgáltatás. Sokan szeretnének visszaemlékezni a múltukra is, és most megadatott ennek a lehetősége is smile Nektek mi a véleményetek?

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.