Üzenet # 1 | 10:28


Célunk, hogy bemutassuk, mennyire kiterjeszthető a uCoz rendszer, hogy egybegyűjtsük mindazon felhasználókat, akik egy profi weboldalt szeretnének maguknak. Két hetes kemény munka, és design-olás eredményeképpen megszületett a uCoz Táska vadonatúj verziójának publikus bétája! A uCoz Táskán magyarított, szkripteket, sablonokat találhatsz uCoz-os weboldaladhoz, bemutathatod weboldalad és cseveghetsz a többi uCoz felhasználóval. A weboldalon folyamatosan dolgozunk, hogy mindig szebbé, jobbá tegyük, valamint folyamatosan töltünk fel anyagokat.
Szeretnéd valamivel felturbózni a weboldalad?


Weboldalunkon ingyenes szkripteket találhatsz, melyeket könnyen beilleszthetsz weboldaladra! A szkriptek arra szolgálnak, hogy a rendszer különböző funkcióit jobbá tegyék, így ha például egy nagyszerű privát üzenet értesítő szkriptet szeretnél, azt megtalálhatod weboldalunkon!

Új sablont szeretnél?


Oldalunkon folyamatosan töltünk fel ingyenes sablonokat, különféle témájú weboldalak számára. A sablonokat, az archívumban található leírás segítségével pofonegyszerű telepíteni.

Segédletek, SEO tippek, trükkök, mind egy helyen


A uCoz Táskán a uCoz rendszer legjobb funkcióiról írunk segédleteket, valamint SEO (keresőoptimizálási) tippeket, trükköket is megosztunk, hogy gyerekjáték legyen a rendszer használata, és a weboldalad népszerűsítése!

Mutasd be és hirdesd weboldalad teljesen ingyen!


Szeretnéd hirdetni weboldaladat a uCoz Táskán? Nyugodtan megteheted, teljesen ingyen! Megoszthatod azt a fórumon, vagy írhatsz róla egy hosszabb "fogalmazást" (ajánlott), melyben bemutathatod részletesen. Ezt a fogalmazást el kell küldened az info@ucoztaska.net e-mail címre, és mi közzéteszünk egy cikket róla!
Mire vársz még? Nézz be a uCoz Táskára! wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.