Üzenet # 1 | 22:50


Üdvözlünk minden olyan kedves webmestert, aki minél több helyen szeretné hirdetni uCoz rendszerben készült weboldalát! Reméljük jól telt a napod, mert egy újabb jó hírrel érkezünk - INGYEN hozzáadhatod a weboldalad a uCoz hivatalos honlapkatalógusához!

Szeretjük felhasználóinkat, éppen ezért szeretnénk támogatni őket minden projektjükben. Hisz éppen azért hoztuk létre ezt a katalógust, hogy egy újabb segítőkezet nyújtsunk a weboldalad népszerűsítésében.

Minél több katalógusban van az oldalad, annál jobban befolyásolja a népszerűsítést. A keresőmotorok is jobb szemmel nézik azokat a weboldalakat, amelyekre más weboldalak (például katalógusok, akárcsak ez) mutatnak.


Neked semmit - ismétlem SEMMIT - sem kell tenned. Csupán bejelentkezel az oldalra, hozzáadod a weboldaladat a katalógusunkhoz és kész! Ennél többet nem kell tenned smile

Az összes beküldött anyagot legfeljebb 24 órán belül leellenőrzünk, és amennyiben megfelel a követelményeknek, közzétesszük azt az oldalon.

Közzétételi szabályok:
  • Csak uCoz rendszerben készült weboldalak közzététele engedélyezett.
  • A leírás csak szöveget tartalmazhat.
  • A beküldött weboldal nem sértheti meg a uCoz rendszer felhasználási feltételeit.Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.