Üzenet # 1 | 12:09


Nagy örömmel szeretnénk bemutatni a My Sites alkalmazás Windows Phone platformra tervezett verzióját. Az alkalmazás már egy jó ideje elérhető az Android operációs rendszert használó eszközökre, de most úgy döntöttünk, kiterjeszkedünk a mobil alkalmazások piacán és kifejlesszük az alkalmazást Windows Phone rendszerű telefonokra is.

Partnerünk, az INTO.HU már előre megkapta az alkalmazást teszt céljából. A weboldalon egy véleménynyilvánítás is született az alkalmazásról.Az alkalmazás teljesen kompatibilis uCoz, DLE, WordPress, Joomla, valamint olyan weboldalakkal, amelyek rendelkeznek RSS-el.

Az app lehetővé teszi, hogy nyomon kövesszük kedvenc weboldalaink újdonságait.

A My Sites segítségével:


  • Egyszerűen és gyorsan értesülsz az összes kedvenc oldalad híreiről;
  • Hozzáadhatsz cikkeket a kedvenceidhez, ezáltal bármikor megtalálhatod őket egy helyen;
  • A uCoz rendszer felhasználói privát üzeneteket fogadhatnak és küldhetnek közvetlenül az alkalmazáson keresztül.


...és végül, de nem utolsó sorban, egy előre elkészített, kategóriákba szedett katalógusból válogathatjuk ki, mely híres oldalakat szeretnénk hozzáadni a figyeltek listájához.
A Bónusz képek:
(élő csempe és értesítések)
Hamarosan kifejlesszük az alkalmazás, iOS-re szánt verzióját. Reméljük, hogy minél előbb sikerül ezt megvalósítanunk, hogy még jobban tudjunk terjeszkedni a mobil alkalmazások piacán.

Nagy örömmel fogadunk minden javaslatot, hibabejelentést az alkalmazással kapcsolatban. Ígérjük, hogy figyelembe vesszük az összes hozzászólást, és igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy megvalósítsuk a kéréseket.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.