Üzenet # 1 | 00:01
Üdvözlök minden kedves uCoz felhasználót, vagy leendőbeli tagot. Szívből reméljük, hogy jól telt a napod, és egyre több dolog inspirált téged abban, hogy véghezvidd internetes projektjeidet. Ez a mi célunk is! Mi egyedül a felhasználóinktól tanulunk. Tőlük jön az inspirációnk. A felhasználóink helyébe tesszük magunkat, és megpróbáljuk átélni mindazt, amit egy átlagos uCoz felhasználó él át. Éppen ezért hiszünk abban, hogy az innováció az egyszerűség és gyorsaság összhangban kell legyen, ennek érdekében szeretnénk ma bemutatni két olyan nagyon hasznos kiegészítőt, mely nagyon kevés helyet foglal el, de ugyanakkor nagy hatékonyságot nyújt felhasználójának.

Mindkét kiegészítő Chromium motort használó böngészőkhöz (például Google Chrome, Torch Browser, Uran, és még sok más) lett elkészítve.

I. GYORS BELÉPÉS A WEBTOP FELÜLETÉRE

A Webtop - Quick login tool kiegészítő segítségével egyetlen gomb megnyomásával juthatunk be a Webtop felületére anélkül, hogy jelszavakkal bonyolódnánk.



A kiegészítő telepítése után ez a képernyő fogad minket:



Az E-mail address mezőbe a uCoz rendszerben regisztrált e-mail címünket kell beírnunk, a Password mezőbe pedig a uCoz jelszavunkat (nem a Webtop jelszót). Ezután kattintsunk a Save gombra a beállítások mentéséhez. Miután ezt megtettük, a böngészőablak jobb felső sarkában ez jelenik meg:



Amikor be szeretnénk lépni a Webtop felületére, böngészés közben kattintsunk a böngészőnk jobb felső sarkában található gombra.

II. GYORS BELÉPÉS UID BELÉPÉST HASZNÁLÓ WEBOLDALAKRA

A uCoz - Safe Authorization bővítmény segítségével egy szempillantás alatt beléphetünk bármelyik olyan uCoz rendszerben készült honlapra, ahol engedélyezve van a uID-s rendszerű belépés.



A bővítmény letöltése után ez a képernyő fogad minket, ahol ugyanazokat az adatokat kell megadnunk, mint amelyeket a Webtop-beléptető bővítménynél adtunk meg.



Ha vendégként egy olyan uCoz-os honlapon böngészünk, amelyen a uID belépési rendszer van felhasználva, a címsorban megjelenik egy kis piros ikon a uCoz régi logójával.



Az ikonra kattintva azonnal belépünk az adott honlapra. Amennyiben még egyszer sem léptünk be a látogatott honlapra, a uCoz rendszer egy regisztráció-megerősítést fog kérni.



Reméljük tetszenek a kiegészítőink, és a kiegészítők segítségével még könnyebben dolgozhatsz uCoz rendszerben létrehozott projektjeiden. Amennyiben bármilyen ötleted van, oszd meg azt velünk!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.