|
uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz projektek uLogin - uID-s belépés a uCoz rendszeren kívül! |
uLogin - uID-s belépés a uCoz rendszeren kívül! |
A uLogin egy olyan eszköz, mely integrált belépési lehetőséget nyújt a felhasználók számára különböző web-szolgáltatásokon anélkül, hogy új fiókot kellene regisztrálni. Ugyanakkor a weboldal-tulajdonosok új felhasználók jelenlétét élvezhetik. Ma, a uLogin a uCoz OpenAuth (uID login) technológián keresztül biztosítja a belépési lehetőséget. Hogyan léphetsz be Wordpress, Drupal és Joomla weboldalakra uCoz-on keresztül? Nagyon egyszerűen! Vegyünk egy egyszerű példát uCoz-os belépés Wordpress oldalakon: 1. Látogass el a uLogin oldalára. 2. Válaszd ki a kívánt gomb-készletet, majd kattints a "Получить код" gombra: 3. Válaszd ki a Wordpress platformot, majd kattints a "uLogin для WordPress" linkre, majd töltsd le az archívumot: 4. Add hozzá a plugint a weboldaladhoz és már láthatod is az eredményt! Ez a második lépés az OAuth típusú bejelentkezés terén a rendszerünk körében. Az első uCoz-on kívüli belépési rendszer változatot az all.uwishlist.ru-n kaptuk meg. A jó hírek sorozata még nem zárult le, mivel nem állunk le itt Megjegyzés: Jelenleg a uLogin csak orosz nyelven érhető el. |
drhflany, nem nagyon értettem, mit akarsz mondani Ez a cikk inkább a non-uCoz felhasználóknak készült De igen, hamarosan a közösségi hálózatokon keresztül történő belépés is elérhető lesz mindenki számára Ne maradj le a legújabb fejleményekről, és kövesd a híreket
|
drhflany, mint ahogy az iménti posztomban mondtam, már dolgozunk a felhasználók villámgyors (közösségi hálózatokon keresztüli) bejelentkezésén a uCoz rendszerben. Így a Belépés uID-val gomb is meg fog változni - helyette egy U ikon lesz a Facebook, Google+, Twitter, VKontakte, Odnoklassniki stb. gombok mellett Máris túl sokat mondtam :D
|
| |||
| |||