A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Csevegő-zóna » uCoz projektek » uCoz Partnerprogram (Affiliate) (Keress te is pénzt a uCoz-al.)
uCoz Partnerprogram (Affiliate)
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 1 | 18:21

Hogyan működik a Partnerprogram?

A lényeg, hogy a kereseti lehetőség más felhasználókat is vonz a uCoz-hoz. Minden egyes felhasználó a te ajánlásodon keresztül kerül a rendszerbe, amikor létrehoz egy honlapot.

Amikor az ajánlásodra elkészít egy ingyenes honlapot (nem fizet elő semmilyen plusz szolgáltatásra), és a honlapját a rendszer aktívnak minősíti, 0,5 $-t kapsz minden egyes ajánlás után.
Amikor az ajánlásodra elkészít egy honlapot, és vásárol valamilyen fizetős szolgáltatást, az ő kifizetése 20%-át megkapod.

A letét elhelyezésének feltételei:


• minden típusú jutaléknak van egy „ellenőrzési” ikőszaka, amely néhány héttől néhány hónapig tarthat;
• az ellenőrzési időszak alatt a jutalék összege az „General” fülön látható a „Potential” oszlopban;
• miután az ellenőrzési időszak sikeresen lezárult, az összeg átkerül a „Pending depositing” oszlopba;
• a partner maga helyezi letétbe a jutalékot, amikor szükségesnek ítéli, az „Appropriate” gombra kattintva, ami nullánál nagyobb összeg esetén jelenik meg.
• miután a jutalék letétbe került, a partner küldhet egy kérvényt, hogy megkapja az összegeket PayPalon vagy Webmoney-n keresztül, vagy rögtön hozzá is adhatja az összegeket az egyik honlapja fiókjához.

Megjegyzések a jutalék típusokhoz:


* A honlap aktivitását a rendszer automatikusan határozza meg a honlap forgalmának hosszútávú analízise alapján; a honlapoknak csak kis százaléka kapja meg az „aktív” státuszt, általában a létrehozása és tudatos népszerűsítése után.
** az összeg bizonyos részét a szolgáltatások kifizetésére fordítjuk.



A Partnerprogram kezelése


A programmal a Webtopon tudsz dolgozni. Jelentkezz be, aztán menj az U → Honlapok → Parnerprogram-ra.



Ha már részt vettél a uCoz Money-ban korábban, azzal az e-mail címmel is bejelentkezhetsz a Webtopra, amit a uCoz Money fiókodhoz használtál, és felveheted az összegyűlt jutalékot.
És még ha te nem is vettél részt szándékosan, de mások regisztráltak a te honlapodon keresztül, ők automatikusan a te ajánlásaiddá váltak, és kereshettél valamennyit, anélkül, hogy észrevetted volna.
Ha az összes honlapod ugyanahoz a Webtophoz tartozik, az összes honlapra vonatkozó teljes statisztikát fogod látni.
Ha a honlapjaid különböző Webtopokhoz tartoznak, mindegyik Webtopba külön kell bejelentkezned a programmal való munkához. Minden egyes Webtopon külön ajánlás linket kapsz.

A „General” fülön megtalálod a látogatókat vonzó ajánlások linkjeit. A profit statisztikáidat is láthatod, és rendelkezhetsz a kifizetésről:





Ajánlás honlapok




A második fül tartalmazzal az ajánlásaid listáját (honlapok, melyek tulajdonosai a te ajánlás linkeden vagy a honlapodon keresztül regisztráltak), a regisztráció dátumát, a regisztráció szolgáltatóját (jelenleg csak a uCoz elérhető), és az ezekről a honlapokról származó profitot, ha van.
Van egy boríték ikon a listában a honlap mellett. Ha rákattintasz – kapcsolatba léphetsz az ajánlásoddal, ami hasznos lehet. Vannak olyan honlapok az ajánlás listán, amelyek feketével jelöltek, és nincs mellettük boríték ikon:



Ez azt jelenti, hogy a honlapot vagy a tulajdonos, vagy a rendszer automatikusan törölte.

A honlapokat szűrheted az aktivitásuk/inaktivitásuk szerint.
Hogy többet kereshess, és hogy a létrehozóik se hagyják magukra a honlapjaikat, felajánlhatod a segítséged az ajánlásaidnak. Talán éppen a te támogatásoddal egy honlap fejlődésnek indul, és elkezd fizetős szolgáltatásokat is igénybe venni.

Kifizetés


Az „Általános” fülön letétbe helyezheted a jutalékot (zöld színnel) és választhatsz egy kifizetési formát:

PayPal
Your website
Webmoney



Összegek honlap fiókba történő átutalása kényelmes, ha alő vagy fizetve bizonyos szolgáltatásokra vagy csomagokra. Ha egy Webtopon van pár honlapod, a pénzt bármelyikre áthelyezheted. Átutalási illeték nincsen.
A „Payment history” fül tartalmazza minden kifizetési rendelkezés információit és állapotát.
Megjegyzés: Bármikor rendelkezhetsz bármely összeg kifizetéséről.


Egyelőre magyar nyelvű uNet fiók használata esetén használhatatlan a szolgáltatás. Ezért kérjük váltsd át egy másik (pl. angol) nyelvre.

Csatolmányok: 1965522.jpg (54.0 Kb) · 2362492.jpg (36.6 Kb) · 8479019.jpg (57.2 Kb) · 4619118.jpg (10.4 Kb) · 2166212.jpg (5.9 Kb)
FilmTorrent
Üzenetek: 119
Hírnév: 9

Üzenet # 2 | 18:56
A kifizetés mennyi összegtől lehetséges?
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 3 | 22:34
FilmTorrent, e szerint a szöveg szerint, "nullánál nagyobb összeg esetén" már kérhető, mert ha nagyobb nullánál az összeg, áthelyezhető letétbe, onnan meg már ki lehet kérni a fizetést:

Quote

• a partner maga helyezi letétbe a jutalékot, amikor szükségesnek ítéli, az „Appropriate” gombra kattintva, ami nullánál nagyobb összeg esetén jelenik meg.
• miután a jutalék letétbe került, a partner küldhet egy kérvényt, hogy megkapja az összegeket PayPalon vagy Webmoney-n keresztül, vagy rögtön hozzá is adhatja az összegeket az egyik honlapja fiókjához.

KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 4 | 23:23
És akkor most arról van szó, hogy ezentúl, ha regelnek a weblapodra, akkor kapsz money-t?
Vagy először valahogy kell "aktiválni" a partnerprogramot??? smile
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 5 | 23:50
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 6 | 23:56
KovJonas, azért hogy valaki regisztrál nem kapsz semmit, mert az csak egy uNet felhasználó. Ha létre is hoz egy weboldalt és aktív státuszba kerül (mármint a weboldal), akkor kapsz pénzt.

De aktív státuszba csak bizonyos "érdekes feltételeket" adódóan kerül egy honlap, aminek a legnagyobb valószínűsége ha prémium. Ha sima fiók 30 napig biztos hogy nem kap aktivitási státuszt.
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 7 | 16:02
Sziasztok!

Jól értem, hogy a "Felhasználók bevonására szolgáló link"-et kell kitenni az oldalra, és arra kell rákattintaniuk a felhasználóknak? smile



És:


Már magyar nyelven is elérhető a program??? biggrin
Csatolmányok: 7893291.png (41.9 Kb)
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 8 | 13:07
Bár már nem moderálkodok itt, de ezt még ésszerűen is ki lehet találni:

KovJonas, ha arra rákattint és regisztrál egy unetet, uid-t, ki hogy nevezi, majd létrehoz egy aktív oldalt.

Ha van uid-je akkor egyértelműen nem referer.
uCoz közösség » Csevegő-zóna » uCoz projektek » uCoz Partnerprogram (Affiliate) (Keress te is pénzt a uCoz-al.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: