Üzenet # 1 | 05:32
Az uCoz oldalakon bejelentkezve legújabban a http://clickadu.com/ kártevői támadnak:

A Clickadu.com célja, hogy több felhasználót vonzzon bizonyos domainekhez, így az ilyen vagy hasonló adware készítői az online forgalom egyikéből származó bevételeket generálhatnak a sok online marketingplatform egyikével. A Clickadu.com nyomkövetési cookie-kat és egyéb releváns technikákat használhat a személyes adatok ellopásához, például fiókinformációkhoz, felhasználónevekhez és jelszavakhoz, bankszámla adatokhoz stb. Ezért ezt a kártékony fertőzést nem szabad felügyelet nélkül hagyni, és azonnal fel kell függeszteni, amint úgy tűnik, hogy komoly veszélyt jelent az Ön online biztonságára.

A szakértők felhívják a figyelmet, hogy ezek a fertőzések potenciálisan más rosszindulatú programokat is felhozhatnak a számítógépedre, és akár adatvesztést is okozhatnak. Ne becsüld alá az ilyen fenyegetéseket!

Eltávolítási folyamat:

A fertőzés eltávolítása két módon lehetséges. Teljesen magától értetődik, hogy eldöntsd, hogy milyen módon akarsz menni:

1. Automatikus eltávolítási módszer ( minden felhasználó számára ajánlott ) a SpyHunter Malware Security Suite használatával .

2. Kézi eltávolítási módszer ( csak PC-szakértőknek vagy rajongóknak ajánlott ).

Reklám lehet az uCoz oldalakon, de fizető kártevő nem! Az ilyesféle módszer igen komoly etikai problémát hordoz.

angry
Csatolmányok: 6629777.jpg (15.2 Kb)