|
uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Szerintetek ki a legjobb fórum staff-tag? |
Szerintetek ki a legjobb fórum staff-tag? |
|
Válasszátok meg a uCoz közösségi fórum legjobb staff-tagját. A válaszokat a segítségnyújtás által nyert tapasztalataitoknak megfelelően küldjétek el.
Te is jelentkezhetsz segítőnek... |
bigblog, Szia! Ha jobban belegondolok, még soha nem fórumoztam. Ez az első itt veletek. Így nem tudom, sajnos, hogy mi az a staff tag. :S Azt viszont látom, hogy Te nem vagy benne. És mivel elfogult vagyok, vmarci csak a 2. lehet, de nem sokkal lemaradva utánad. Nem tudom, hogy ez mennyire számít. Megyek szavazni.
|
Én is staff tag vagyok De itt csak a moderátorokat/segítőket soroltam fel Az adminisztrátorokat (de sok magyar admin van ) nem soroltam be, mert ez így helyes Köszi a szavazatot |
EniG, staff tagnak nevezzük azokat a tagokat, akik egy adott közösséget moderálnak, karbantartanak, vezetnek (utóbbi 2 én ) Mármint akik a fórum "csapatjában" vannak.
|
Szavaznék, de nem tudok..
Locky jól ismeri az uCoz-t, sok leírás tőle származik DaveedBrown régen egész rendesen karbantartotta a fórumot BonFire a "zavaros időkbe" jött be, akkor sokat segített kihúzni és karbantartani a fórumot KovJonas-t gondolom nem kell neked bemutatni.. A fórumon csak pár segítséget tudhat magának, de az is valami remus-tól még nem sok post-ot láttam, de lehet én vagyok figyelmetlen, vmarci21 meg egy ügyes, okos, szerény.... Hagyjuk.. |
Locky jól ismeri az uCoz-t, sok leírás tőle származik DaveedBrown régen egész rendesen karbantartotta a fórumot BonFire a "zavaros időkbe" jött be, akkor sokat segített kihúzni és karbantartani a fórumot Na ők hárman tényleg elhanyagolták a fórumot. De ez érthető, így nem haragszunk rájuk. Néha felnéznek a fórumra, és néha hozzá is szólnak egyes dolgokhoz. Ki tudja, lehet, hogy most is online vannak, csak vendégekként . Senki sem rendelkezik végtelen sok idővel, hogy ennyi mindent megtegyen. KovJonas-t gondolom nem kell neked bemutatni.. A fórumon csak pár segítséget tudhat magának, de az is valami Jobb mint a semmi, de reméljük, hogy még több válasz lesz a birtokában remus elég sokszor segített és jó, hasznos válaszokat is adott. Ez úton is szeretném neki megköszönni ezt Az biztooooos |
tomi3821, saját magamat nem raktam be a listába, mivel én vagyok az admin
|
| |||
| |||