|
|
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21 |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Egyedi domain Domain csatolása a 3. számú lehetőségen keresztül (IP-cím megadással, A-rekorddal) |
Domain csatolása a 3. számú lehetőségen keresztül |
Általános információk Ingyen hozzácsatolhatsz egyéni domaint (pl. oldalam.hu, oldalam.com) a uCoz rendszerben létrehozott honlapod számára!
Mi a különbség a 2. számú és a 3. számú csatolási lehetőség között? Amikor a 2. számú lehetőséget használod, a domain át lesz parkolva a uCoz szervereire. Amennyiben a 3. számú lehetőséget használod, csak a honlapodhoz csatolsz egy új domaint (meg kell azt jegyezni, hogy a weboldal az új és a régi URL-címen egyaránt elérhető) és a domain csak a domain-szolgáltató szerverein marad. Tehát a különbség a kettő között az, hogy kinek a szerverén tartózkodik a domain - a uCoz vagy a domain-szolgáltató szerverén. Domain csatolása a 3. számú lehetőség útján 1. Miután megvásároltad a kívánt domain-nevet a uCoz Domain-ről vagy más domain-szolgáltatótól, létre kell hoznod egy új A-rekordot, mely értékét a weboldalad szerverének IP címe képezi. Az IP-cím megtekintéséhez menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd az Általános menü IP-szerverek menüpontjához. A látott IP-címet kell kimásolnod, majd A-rekordként beillesztened. 2. Menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd válaszd a Domain áthelyezése opciót. A 3. számú lehetőségnél kattints a Tovább hivatkozásra. 3. Írd be a domaint, majd kattints a Domain csatolása gombra. 4. Miután a domain csatolva lett, a következő üzenet válik láthatóvá: 5. 15 percen belül a weboldal elérhetővé válik az új címen, de a régi, alapértelmezett uCoz-os cím is ugyanúgy elérhető marad.
|
bigblog, nem tudok aldomaint csatolni a 3. számú lehetőséggel.
Csatoltam egy képet róla. s26-os szerver. A reklám blokkolót is kikapcsoltam, és úgy is ezt adja elő... Csatolmányok:
8598367.jpg
(231.6 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) Az üzenetet szerkesztette tomi3821 - Kedd, 2015.05.05, 15:52
|
tomi3821, a probléma már ismert. Hamarosan (minél hamarabb) javításra kerül.
|
Köszönöm bigblog, az infót!
Hozzáadva (09.05.2015, 19:44) Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, nagyon nagyon sajnálom, de nem tudok pontos dátumot mondani. Jelenleg gondok vannak a fordítási rendszerrel, ezért van ez a késés. Már vagy négyszer írtam rá arra az illetőre, aki meg kéne oldja, hogy oldja már meg, de eredménytelenül Türelmeteket nagyon köszönjük, és mély elnézést szeretnénk kérni az okozott kellemetlenségekért.
|
Vixi, persze, hogy értesítek mindenkit. Sajnos az a személy, akit zargatni szoktam, az ma nem dolgozik (nem tudom miért)
|
| |||
| |||