|
|
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21 |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Egyedi domain AJÁNDÉK DOMAIN |
AJÁNDÉK DOMAIN |
Gyakran feltett kérdések: Q: Mikor jár ez nekem? A: Ha előfizettél bármelyik csomagban legalább 1 évre! Q: Milyen végezetű domaint kaphatok ajándékba? A: Rengeteg kiterjesztés választható, viszont .hu-t még jelenleg nem! Q: A regisztrálandó domain név foglalt, mit tegyek? A: Ha egy domain név foglalt, akkor nincs mit tenni, másik nevet kell választani! Az ajándék domain aktiválásának menete: Ha esetleg így sem menne: Kattints ide! |
Én még annyit hozzátennék, hogy a kívánt domainnév végződés kiválasztását (COM / NET / ORG) utólag nem lehet módosítani, még az ügyfélszolgálat sem tud segíteni ilyen esetben.
|
1world, egyértelmű hogy nemlehet, mivel a hivatalos regisztrálás 1 évre folyik, és utána még ha esetleg nem fizeted, 1 évig elönyben részesülsz, vagyis azt a domain nevet más nem foglalhatja le addig.
Ha 1 év szüneteltetésével se rendeled meg újból akkor a domain név feletti elönyöd elveszik, és szabad lesz a regisztrátoroknál. Ez a hivatalos domain regisztrálási szabály. Ehhez kapcsolódoan gondolj bele, valaki beregisztrálja neked .org-re, domain esetében a regisztrácíó csak 1 évre történhet minimum, így a te kérésedre az uCoz beregisztrálta egy évre. Majd meggondolnád magad, és átváltanád .com-ra, akkor megint be kéne regisztrálnia 1 évre, amit esetleg meg is kapnál, de akkor a másik domain-t ki téríti meg? Ennyire egyszerű ennek a magyarázata. |
Locky, igen, de én akkor még nem foglaltam le semmilyen domaint, csak a kedvezményt igényeltem, és már ott meg kellett jelölni, hogy a későbbiekben milyen végződésű címet szeretnék.
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! előfizettem egy évre tárhelyet amihez jár ajámndék domain név.
Szeretném az oldalam végződését lecserélni . com vagy .info-ra de nemtudom hogy kell mert elakadtam. valaki segitene nekem lépésről lépésre ? nagyon megköszönném! |
Háát... Ha már csatoltál domain nevet, akkor:
Idézet a kívánt domainnév végződés kiválasztását (COM / NET / ORG) utólag nem lehet módosítani, még az ügyfélszolgálat sem tud segíteni ilyen esetben undefined Sajnos nem tudom, mit kell tenni, ha még nem csatoltál domain nevet... Sohasem rendeltem fizetős csomagot... |
Levin, Ha nem jelenik meg, akkor sajnos hivatalos magyar uCoz ügyfélszolgálata hiánya miatt az ucoz.com -on, az oldal alján lévő "Contact Us" gombra Angolul kell kapcsolatba lépned az uCozzal, felhasználónév, email, előfizetés ideje, csomag neve, honlap nevével.
|
| |||
| |||