A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » Egyedi domain » Domain-név vásárlása és hosszabbítása a uNet-ben (domain.ucoz.com)
Domain-név vásárlása és hosszabbítása a uNet-ben
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 31 | 20:59
Pubi, domainnevet nem lehet megváltoztatni, nem lehet átmásolni a honlapot másik domainnévre.
Javaslatok:

Domainnevet a uCoz rendszerében is vásárolhatsz, a leírást a következő linken találod: http://forum.ucoz.hu/forum/30-278-1, azonban, ha előfizetsz egy 1 éves prémium csomagra, abban az esetben reklámmentességet és 1 domainnevet kapsz ajándékba a választható domainnevek közül, a részletek itt találhatók: http://forum.ucoz.hu/forum/30-278-1

A Prémium csomagokkal kapcsolatos információkat itt találod: http://forum.ucoz.hu/forum/30-127-1

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Pubi
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 32 | 20:59
Értem! Köszönöm!

Ha az oldalam .com-ra van regisztrálva, de az oldal nyelve magyar, akkor azt beadja a keresőben, ha pl. csak magyar találatokra keresek rá?
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 33 | 22:31
Hogyan tudom meghosszabbítani a domaint?
Egy évvel ezelőtt vettem prémium csomagot az ucoznál és kaptam ajándék domaint is. A prémium tagságomat ma meghosszabbítottam.
A domain.ucoz.com-on próbálom a domaint is meghosszabbítani, de nem sikerül. Az "Enter promo code"-ba próbáltam beírni a cart ID-t és a megrendelés sorszámát, de egyiket sem fogadja el. Más kódot nem kaptam.
Ha nincs más mód, akkor szívesen kifizetem a domain hosszabbítást, de nem találok olyan lehetőséget, hogy paypallal fizethessek. Nagyon kérem, hogy segítsen valaki! Egy hónapon belül elveszítem a domainemet, ha nem hosszabbítom meg
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 34 | 22:44
Evia, üdv! Ugyanaz az eljárás mint az ajándék domain csatolásakor:

1. A Vezérlőpult főoldalán a felső részben kattints az Ajándék domain elemre, majd válaszd ki a kívánt zónát és kattints a Küldés gombra.

2. Kis idő múlva megkapod a promóciós kódot egy ügyfélszolgálati válasz formájában (ezt a Vezérlőpult » Segítség » Ügyfélszolgálat útvonalon keresztül ellenőrizheted).

3. A pontosan kimásolt kód lesz az a kód, amelyet fel kell használnod promóciós kódként a uCoz Domain oldalon.

Ha valami nem érthető, kérdezz nyugodtan smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 35 | 07:22
Szia, köszönöm a gyors választ.
Sajnos a vezérlőpult főoldalán nincs "Ajándék domain"
Talán azért, mert a mostani megrendelésem még nem aktív egészen addig, amíg a régi nem jár le. Legalábbis remélem, hogy így van.

Hozzáadva (08.02.2015, 07:55)
---------------------------------------------
Az angol nyelvű ucoz fórumban ezt olvastam

"Hello!
I've got a problem!
Last year I've paid for 1 year basic package... I got my free domain, all was ok.
This year i've paid again for 1 year basic package but i didn't receive the pin code for free domain. how can i get it?
in "Technical Support » Get a domain as a gift" i have the code only for last year but not the new one.
Please help.
domain name cassy-paris.com"
Pontosan ugyanez a problémám.

A válasz pedig

"cassy, a gift domain is given only once per website. If you need to renew the domain cassy-paris.com , you can do this at domain.ucoz.com."

http://forum.ucoz.com/forum/54-14189-97683-16-1358148578

A FAQ ezt írja:
"7. How do I get a domain as a gift?
Answer: Attention! The promo code cannot be used to renew a domain name, it can be only used to register a domain name." http://faq.ucoz.com/faq/2-1#244

Félek, hogy ez azt jelenti, hogy manuálisan kell meghosszabbítanom a domain nevemet, 620 rubelért. A baj az, hogy nem tudom ezt megtenni, mert fogalmam sincs, hogy kell. Paypalon szeretnék utalni, de ha ez nem megy, akkor másképpen is jó lenne. Nagyon fontos és sürgős a kérdésem, kérlek, segítsetek!
Supportot már írtam, de csak egy automatikus válasz érkezett a faq egyik linkjével

Hozzáadva (08.02.2015, 09:14)
---------------------------------------------
Megoldottam. Leírom, mert talán más is kerül hasonló helyzetbe
Nem jár ajándék domain csak a havi 8 dolláros prémium tagságra.
A domain.ucoz.com oldalon a "My domains" alatt kiválasztottam a domaint és a renew gombra kattintottam. Fel kellett tölteni az accountomat 620 rumbelre. Ezt úgy tettem meg, hogy a Robokassa lehetőséget választottam, és ott a kártyával történő fizetést. Van virtuális kártyám, ami internetes vásárlásoknál biztonságos. Erről a virtuális kártyáról utaltam át a pénzt. Néhány perc alatt végrehajtották a tranzakciót. smile

Hozzáadva (2016.02.15, 07:22)
---------------------------------------------
Üdvözlet mindenkinek. Ismét problémám van, nagyon sürgős.

Ahogy tavaly, most is szeretném meghosszabbítani a domainemet. Ezt megint a Robokassán keresztül tenném. Viszont nagy problémám, hogy az átutalás sikertelen. A Robokassa nem fogadja el az adataimat. Hibaüzenetet ír, hogy valamit rosszul töltöttem ki. Azon már túl vagyok, hogy az otp-vel egyeztettem, semmi gond a kártyámmal és a beírt adatokkal. Próbáltam virtuális mastercard kártyával, saját visa kártyával és a fiam erste visa kártyájával is. Mindig ugyanaz a hiba.

Kártyaszámot, a lejárati időt, cvc-t és email címet kér a Robokassa. Mindent pontosan kitöltök.
Annyi változás történt csak, hogy idő közben lejárt a régi kártyám és 2015 végétől új kártyám van.

Nagyon kérlek benneteket, segítsetek valamilyen módon, mert szerdán lejár a domainem. Nem ragaszkodom a Robokassához, nekem bármi jó lenne, hogy átutalhassam a pénzt. 1100 rubel, ami kb. 4-5000 forint.

Nagyon sürgős, nagyon fontos, kérem a segítségeteket itt a fórumon vagy privát üzenetben.

Köszönöm előre is

Az üzenetet szerkesztette Evia - Vasárnap, 2015.02.08, 09:00
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 36 | 13:32
Evia, próbáld meg feltölteni a weboldalad virtuális pénztárcáját és mi átutalhatjuk a pénzt onnan a domain.ucoz.com-on levő egyenlegedre.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 37 | 21:31
Köszönöm. Írtam supportot a domain.ucoz.com-nak, ők is ezt javasolták. Megtettem és át is utalták a pénzt. Ma délután sikerült végre meghosszabbítani a domaint. Elnézést, hogy csak most válaszolok, munkahelyen voltam, ahol korlátozva van a net. Köszönöm még egyszer.
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » Egyedi domain » Domain-név vásárlása és hosszabbítása a uNet-ben (domain.ucoz.com)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: