|
uCoz közösség Általános információk Fizetéses szolgáltatások 2checkout -os fizetési lehetőség eltűnt! (Felháborító!) |
2checkout -os fizetési lehetőség eltűnt! |
Sziasztok!
2checkout.com -os fizetési lehetőség eltűnt a fizetéses szolgáltatásokból. Erről csatoltam egy képet. A képen rajta van, hogy fizetni lehet bankkártyával nem biztonságosan a uCoz rendszerén, lehet PayPal-al és webmoney-el. Régen ha jól tudom a webmoney mellett volt egy checkout gomb ami nincs ott. Sokszor felhívják rá a figyelmet, hogy csak https titkosítású, megbízható oldalon adjanak meg bankkártya, vagy magán jellegű adatokat (pl. lakcím, taj, diákig. számok stb.) Én biztos nem adom meg a bankkártyám adatait, hogy az uCoz rendszerén fizessek vele. A Paypal-t felejtsék el, és a Webmoney-t az a külföldiek használják, Magyarországon nem ismerik! Egyszerűen felháborító! Szerettem volna fizetni, és nem lehet normálisan fizetni biztonságosan! Egy jó weboldalt létrehoztam, Google AdWords-el is hirdettem, és voltak visszatérő látogatók és most folyamatosan vesznek el a látogatók. A káromat meg nem fogja megtéríteni a uCoz ! [........] Problémák! - Nem lehet normálisan biztonságosan fizetni! - Nincs normális magyar ügyfélszolgálat! - Nincs https protokoll! - A fizetési csomagok túl drágák! Ha valaki hamarosan nem tesz valamit akkor a weboldalaimat, átviszem másik szolgáltatóhoz. Most lezároltam az oldalt, mert fizetés hiányában tele van az oldal reklámmal, amit nem szeretném hogy a látogatók lássanak ! Csatolmányok:
2790559.jpg
(119.6 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
Bankkártyán keresztüli fizetés esetén (első fül) át leszel irányítva a 2checkout oldalára. A magyar ügyfélszolgálat ideiglenesen szünetel. Jelenleg dolgozunk rajta. Addig is megkérnélek, hogy itt tedd fel a kérdéseidet a fórumon. Lesz (ha nem is a közeljövőben, de lesz). A uCoz egy orosz cég, és a rubel értékének csökkenése miatt sajnos ilyenre sikerültek az árak. Oroszország területén ez teljesen megfelelő ár, de a többi ország esetében tényleg nagy. Sajnos már rengeteg efféle üzenetet kaptunk a többi lokalizáció felhasználóitól is. --- Van egy ajánlatom a számodra. A részleteket elküldtem privát üzenetben |
| |||
| |||