|
uCoz közösség Általános információk Fizetéses szolgáltatások Külön szolgáltatások vásárlása? (pl. reklámmentesség) |
Külön szolgáltatások vásárlása? |
Sziasztok!
Nekem az új csomagok nagyon drágák! Külön szolgáltatásokat mikor lehet venni? Például: - Reklámmentesség $2/hó - Védjegy eltávolítás $3/hó stb. Drága csomagot nem szeretnék vásárolni, csak reklámmentességet az oldalra. Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, külön szolgáltatást csak egy csomag megvásárlása után lehet igényelni. A csomag megvásárlása után egy link fog megjelenni, melyen keresztül külön szolgáltatást igényelhetsz... A Minimális csomag megvásárlása után is meg tudod ezt tenni
![]() |
bigblog, Előfizettem egy évre a bennariktamas.hu oldalamon 2015-12-31-ig. és nincsenek külön szolgáltatások pluszba.
Mondjuk most jelenleg nem kell nekem plusz szolgáltatás, csak régen volt és most nincs. Hiányolom. Például a dabasmail.hu Közösségi levelezős oldalamnál kénytelen voltam előfizetni egy alapcsomagra 2GB tárhellyel amikor semmi szükségem nincs rá. Nekem a dabasmail.hu -s oldalamra elég lenne 100mb és reklám mentesség. Most ha lenne különszolgáltatás akkor külön vennék csak reklámmentességet pl. havi $2-3-ért. Csak ne kelljen kiadni majdnem havi $6 dollárt reklámmentességért. Ja és egyik szerveren úgy van ha legalább 3 hónapra fizetek elő akkor -32% és így tovább, ennek őrülök, de a másik szerveren az s104-esen 3 hónap vásárlása esetén -7%, 6 hónap -10% és így tovább... Az hittem ünnepi akció van és most január 7-ig vagy meddig -32% kedvezmény van. Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, külön szolgáltatást csak a csomag vásárlásának napján lehet rendelni. A kedvezmény pedig a honlap korától függően változik (1 hó = 1% k).
|
| |||
| |||