|
uCoz közösség Archívumok Lomtár uCoz CMS-el weblap készítést vállalok! |
uCoz CMS-el weblap készítést vállalok! |
Kedves Olvasók!
Mint mindannyian tudjátok, hogy nyár van, ezért az embernek több ideje van. Én speciál szabad időmben segítek az uCoz felhasználóknak és weboldalt csinálok. Azzal a szándékkal írok hogy akinek szüksége van weboldalra de nem ért hozzá, nincs ideje vagy van már csak nem tudta befejezni annak segítsek. A segítség alatt azt értem hogy olyan weboldalakat szeretnék az embereknek "varázsolni" amit ők díjaznak és bátran kimondhatják hogy az a saját weblapjuk. Én nagyon régóta foglalkozom weblapokkal, azaz 4-5 éve. Az uCoz CMS-t pár éve használom, és eddig jól megállta nálam a helyét. HTML weblapokkal 3 éve foglalkozom körülbelül. 2 éve foglalkozom CSS és egyedi design készítésével. 1 éve elkezdtem online szoftverek készítést is. A munkámért cserébe bármit elfogadok ami értékelhető és hasznos. Amit kínálok az igénybe vevőnek: - uCoz alap téma átszerkesztése - Egyedi fejléc - Egyedi CSS menü - Karbantartás, szerkesztés - Online chatek, és egyéb modulok beépítése - Biztonságos weboldal - Egyedi felhasználói adatok oldal vagy modul - Egyedi fórum rangok - Egyedi csoportok - Egyedi lábléc -És ezeken kívül sok más, de ezek azt hiszem elegek egy jó weboldalhoz... Amit kérek az igénybe vevőtőlcserébe: - Heti látogatottsága legalább 10-15 fő legyen a készülő, vagy már meglévő oldalnak - Nyugodt körülmények - Megbízhatóság - Skype vagy MSN kommunikációs elérhetőség - Türelmesség Elérhetőségeim: - Skype: VAN (Kérd el PM-ben) - MSN: VAN (Kérd el PM-ben) - E-mail: VAN (Kérd el PM-ben) Az üzenetet szerkesztette FilmTorrent - Vasárnap, 2012.07.29, 23:19
|
FilmTorrent, én egy megnyitott témát linkeltem be neked, ahol hozzászólásban írhattad volna az üzeneted. Nem azt mondtam, hogy nyiss új témát.
Javaslom, hogy csínján bánj az új témák nyitásával mivel a szabályzat szerint nem ismétlünk kérdéseket és nem nyitunk hasonló témát sem. A kapcsolati adatokat nem szabad a fórumban kiírni, nem javasolt, maximum a honlapod címét linkeld be a fórumba és a honlapodról léphetnek kapcsolatba veled az érdeklődők. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
| |||
| |||