| A WEBÁRUHÁZ AKTIVÁLÁSA |
| Attila | Dátum: Hétfő, 11.01.2010, 13:40 | Üzenet # 1 |
 Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 268
Hírnév: 15
Helyzet: Offline
| A webáruház jelenleg béta üzemmódban működik. A béta tesztelés után már nem lehet meghívó kódot átadni, a webáruház aktiválása és fenntartása pénzbe fog kerülni, előreláthatólag ~2.-USD/hó. Hogy mikor? még nem tudjuk. Itt lehet meghívót kérni a webáruház aktiválásához. Ebben a témában nem foglalkozunk a modul működésével, kinézetével, funkcióival. Ha valakinek meghívóra van szüksége, itt írja le, hogy milyen célból kéri, mit szeretne forgalmazni stb. A webáruházat 2 féle módon lehet aktiválni, meghívóval ingyenesen, vagy pedig szolgáltatási csomag vásárlásával, így automatikusan a megszokott módon aktiválható meghívó kód nélkül. A uCoz nem vállal semmilyen felelősséget a webáruház működésével kapcsolatban. A webáruházát mindenki a saját felelősségére használja. Országonként a szabályzatok eltérőek, ezért a webáruház megnyitása előtt javasoljuk a felhasználóinknak, hogy nézzenek utána a webáruházak működtetési feltételeinek. WEBÁRUHÁZ aktiváló kódot olyan honlaptulajdonostól lehet kérni akinek van már aktivált webáruháza. Aki már rendelkezik aktivált webáruházzal, kódot az alábbi módon tud generálni: A Saját menü - Webáruház - Meghívásaim linkre kattintva 3 db. kódot kap, amit átadhat bárkinek, aki webáruházat szeretne aktiválni. Célszerű a fel nem használt kódokat elmenteni, mert az a későbbiekben felhasználható. A kódokat ne tegyük ki a fórumra, mert csak egyszer használható. Minden webáruháztulajdonos 3 db kódot tud továbbadni Kedves webáruház-tulajdonosok, akinek van fel nem használt kódja, segítsétek ki az új kódot kérő felhasználókat. Van egy olyan lehetőség is, hogy a személyes üzenetek segítségével kértek egymástól kódot. Itt megadok néhány kódot, ha valamelyiket valaki aktiválja, kérem jelezze itt a fórumban. Soronként egy kód: UqTtm8FTrKYdh5xzwXN9I6Ew6WDbp4xgTVbtfTvJ UqTtm8FTrKYdh5azwXN9I6Ew6WDbp4xgT7eNiRvJ UqTtm8FTrKYdh5AzwXN9I6Ew6WDbp4xgT%5Ev9iBrJ UqTt m8FTrKYdh56zwXN9I6Ew6WDbp4xgTRIHfNrJ UqTtm8FTrKYdh5QzwXN9I6Ew6WDbp4xgT7b9iLrJ UqTtm8FTrKYdhxlzwXN9I6Ew6WDbp4xgTTO4itrJ UqTtm8FTrKYdhx5zwX N9I6Ew6WDbp4xgTdLbfrrJ A fenti kódok állítólag el lettek használva, itt van egy néhány újabb kód: kJH%5ExwY21XAlC6ydQOqEGb43LEAgh5sjEtgmdfH - már felhasználva ibtyUsYhOBVgWtyd6DAEWKvEns6enl4JGPM4lWqOggo - már felhasználva YSdZQxtnLnsh%216yblGPEPxmHEgFg9xanM8GCUoo - már felhasználva k JC%5ExwY21XAlC6ydQOqEGb43LHAgh5sjKreb39H ibthUsYhOBVgWtyd6DAEWKvEns6eXl4JGPMETvhRUgo Y8dZQxtnLnsh%216yblGPEPxnHEgFg9wE45giCUoo kJf%5ExwY2 1XAlC6ydQOqEGb43LMAgh5sjU5aeGYH ibt9UsYhOBVgWtyd6DAEWKvEns6e3l4JGPMaO55rwgo Y%21dZQxtnLnsh%216yblGPEPxgHEgFg9yKhTalCUoo kJP%5ExwY21XAlC6y dQOqEGb43L%3BAgh5sjbnDPcMH ibttUsYhOBVgWtyd6DAEWKvEns67hl4JGPMXMYjU%3Bgo - már felhasználva Y2dZQxtnLnsh%216yblGPEPx5HEgFg9x1phGVCUoo
„You Cause us to be better” - Veled együtt jobbak vagyunk!
Az üzenetet módosította raziel70 - Szerda, 28.04.2010, 22:49 |
| |
|
|
|
| Budaihu | Dátum: Csütörtök, 21.01.2010, 19:09 | Üzenet # 2 |
|
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
| Szia én kérhetnék-emeghívót? Szeretnék cuccokat eladni az oldalamon! nagyom megköszönném!
|
| |
|
|
|
| ShadowWolf | Dátum: Szerda, 03.02.2010, 12:05 | Üzenet # 3 |
|
Közlegény
Üzenetek: 9
| Üdv. Szeretnék kérni egy meghívót a webáruházamhoz. Az oldalam egy online MMORPG játék felhasznűlói számára nyújt egy klubot. Ennek a kis klubnak szeretnék biztosítani egy olyan áruházat melyen a már megunt cucciakat kitehetik és eladhatják de szigorúan csak egymás között mehet végbe a tranzakció. Egy amolyan belső piacot szeretnék csinálni lényegében.
|
| |
|
|
|
| Attila | Dátum: Szerda, 03.02.2010, 13:28 | Üzenet # 4 |
 Vezér-ezredes
| A kód Személyes üzenetben elküldve. Ha azt szeretnéd, hogy más honlapodon regisztrált tagok is feltölthessenek árucikkeket a webáruházba, akkor megfelelő jogokat kell biztosítani a felhasználók részére. Én kifogytam egyelőre a kódokból, aki áruházat szeretne, kérjetek egymástól.
|
| |
|
|
|
| Dumbledor | Dátum: Szerda, 03.02.2010, 15:24 | Üzenet # 5 |
|
Őrmester
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 21
| Szia! Én is kérnék ha lehetséges... Megunt vagy illetve cserés cuccokat szeretnék ezzel biztosítani. Köszi
|
| |
|
|
|
| ShadowWolf | Dátum: Péntek, 05.02.2010, 15:13 | Üzenet # 6 |
|
Közlegény
Üzenetek: 9
| Köszöntem a kódot:)
|
| |
|
|
|
| Angolshop | Dátum: Péntek, 05.02.2010, 16:12 | Üzenet # 7 |
|
Közlegény
Üzenetek: 2
| Hali Én is kérnék egy meghívót. Ruhák, cipők elpasszolása lenne, ha összejön:) Kössz
|
| |
|
|
|
| Vadcsoki | Dátum: Péntek, 05.02.2010, 17:30 | Üzenet # 8 |
|
Közlegény
| Angolshop, nekem van meghívokódom Hozzáadva (05.02.2010, 17:30) --------------------------------------------- Atilla én nekem nem küldőt levelet hogy ki rendelte meg a jelen esetben könyvet
|
| |
|
|
|
| Attila | Dátum: Péntek, 05.02.2010, 17:49 | Üzenet # 9 |
 Vezér-ezredes
| A honlapodra Adminként kell bejelentkezned, a felső menüsorban látható a Beállítások - Rendelések szerkesztése. Ott megtalálod a rendelés részletes leírását. Vadcsoki, nézd meg légyszíves a spam mappát, hozz létre egy szűrőt, leírás itt: http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-1 Az értesítő e-mail arra a postafiókra érkezik, amelyik regisztrálva van a honlapodon a Saját menü - Általános beállítások oldalon. Vadcsoki, ebben a témában csak a meghívókóddal foglalkozunk, minden más témájú kérdést a megfelelő témába kérek írni. Kérem elolvasni az Általános tájékoztatót
|
| |
|
|
|
| Angolshop | Dátum: Szombat, 06.02.2010, 15:38 | Üzenet # 10 |
|
Közlegény
| Köszönöm a kódot, megkaptam. Üdv u.i.: webáruház működésével kapcsolatban hol lehet kérdezni, vagy ki tud segíteni?
Az üzenetet módosította Angolshop - Vasárnap, 07.02.2010, 10:07 |
| |
|
|
|
| djrg | Dátum: Vasárnap, 07.02.2010, 15:18 | Üzenet # 11 |
|
Közlegény
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 17
| Üdv! Én is szeretnék egy meghívót kérni Előre is köszönöm!
http://webkozpont.tk Ahol minden elkezdődik...
|
| |
|
|
|
| Klmos | Dátum: Csütörtök, 11.02.2010, 17:31 | Üzenet # 12 |
 Közlegény
Üzenetek: 5
| Szia! Kérek szépen egy kódot! személyes üzenetbe is küldheted köszi!Hozzáadva (11.02.2010, 14:27) --------------------------------------------- Helló! A küldöt kódot nem fogatta el:S *Nem jó a meghívás kódja* és még nem használtam másik honlapnál se. Kérlek küldje egy ujabb kódót is thx. Hozzáadva (11.02.2010, 17:31) --------------------------------------------- Mivel letiltottad a felhasználóktól a leveleket ezét itt válaszolok. Igen köszönöm szépen:)
|
| |
|
|
|
| bene59 | Dátum: Hétfő, 15.02.2010, 09:24 | Üzenet # 13 |
|
Közlegény
| Sziasztok! szeretnék én is kérni egy aktiváló kódot! "ha lehet" saját készítésű dolgaim és más egyebek részére. előre is köszönöm! Hozzáadva (15.02.2010, 09:24) --------------------------------------------- Nagyon szépen köszönöm!
|
| |
|
|
|
| patifu | Dátum: Péntek, 19.02.2010, 10:46 | Üzenet # 14 |
 Közlegény
| Kérhetnék egy meghívót? Esküvői áruházat szeretnék létrehozni! Nagyon megköszönném!!
|
| |
|
|
|
| PALI | Dátum: Szombat, 20.02.2010, 10:50 | Üzenet # 15 |
|
Közlegény
| SZIASZTOK! VALAKI TUDNA NEKEM MEGHÍVÓT ADN I A WEBSHOPHOZ?
|
| |
|
|