|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása design #827 (Counter Strike-os téma) |
design #827 |
Sziasztok!
A fent említett témát használom, de szeretném a sajátomra lecserélni olvastam már róla, hogy a saját képemet kell belinkelni csakhogy én nem tudom melyik ez a fejléc kép a 2 kommandos mellé szeretnék még emberekt egy játékból beilleszteni, ha tudtok rá megoldást akkor előre is kösz. |
Team, üdvözlünk a rendszerben Az általad említett sablon támogatja a Fejléc szerkesztőt, amelynek segítségével könnyedén módosíthatod a fejléced stílusát!
1. Lépj be a honlapodra adminisztrátorként. 2. Kattints a felső menüben levő Szerkesztő » Szerkesztő bekapcsolása elemre. 3. Mutass rá az eszköztáron található első ikonra, majd kattints a Feltöltés a számítógépről gombra. 4. Töltsd fel az egyéni fejlécképedet*. 5. Kattints a Mentés gombra (az eszköztár utolsó gombja - pipa ikon jellemzi). 6. Kattints a felső menü Szerkesztő » Szerkesztő kikapcsolása elemre. * Az egyéni fejlécképet a fent leírt lépések elvégzése előtt kell elkészítened egy grafikai programmal. Az ajánlott méret 599x257px. Ha valami nem világos, esetleg valami nem működik megfelelően, ne habozz, és írj ebben a témában Sok sikert! |
'Áthelyezve a Honlap külalakjának testreszabása fórumba.
|
Team, örvendünk, hogy segíthettünk Jó munkát és sok sikert kívánunk a weblapodnak Felkínáljuk azt a lehetőséget, hogy pár szóban mutasd be a weboldalad (persze, ha mindennel végeztél ) ebben a témában: http://forum.ucoz.hu/forum/28-8-1 - javaslatokat is adhatunk a honlapod jobbá tételéhez
|
Sajnos elakadtam! a honlap külalakjának testreszabása funkciót sem a Vezérlőpultban, sem pedig a Honlap admin menüjáben nem találtam. Ha esetleg a menüpont neve megváltozott?
Amúgy az oldalam címe: vipclan.clan.su Hozzáadva (14.03.2015, 08:50) Hozzáadva (14.03.2015, 08:57) |
Team, erről van szó: http://screencast.com/t/iPOIWjfU
Ha nem látszik, akkor menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd a modul listában kattints a Felhasználók elemre. Itt kattints a Felhasználói csoportok elemre, majd az Összes csoport jogainak beállítása gombra. Az Egyéb kategória alatt engedélyezd az Adminisztrátorok csoport számára a Honlap külalakjának vezérlése és a Szerkesztő használata jogokat. (ne felejts el rákattintani a Mentés gombra ). |
Team, ha mégsem, akkor elkészítek egy videót is
|
| |||
| |||