|
uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Blogváltás |
Blogváltás |
2009 óta üzemel blogom, az alapvetően zenei tartalmakat megosztó zenekucko.ucoz.com.
Az elmúlt évek során a blog, bár sikeresen működött, tartalmában egyre távolabb került redeti céljaimtól. Gyakorlatilag már nem én, hanem egy lelkes moderátorcsapat üzemelteti,magas színvonalom. Elérkezettnek látom az időt arra, hogy adminisztrátori jogaimat átadjam, vagy megosszam egy arra alkalmas, és vállalkozó moderátorommal. én pedig szeretnék egy új, az eredeti elképzeléseimnek megfelelő blogot(?), fórumot(?) indítani. Hogyan tehetem ezt meg,mik a lehetőségeim? Hagyjam magára az eredeti regisztrációmat, átadva annak adatait másnak, és regisztráljak új adatokkal? Vagy van esetleg valamilyen más megoldás is? A rendelkezésemre álló idő rövid, előfizetésem ugyanis január 6-án lejár. Kérlek segítsetek bölcs tanácsaitokkal, melyeket előre is köszönök. Hozzáadva (2016.12.30, 06:54) Hozzáadva (2016.12.30, 07:01) Az üzenetet szerkesztette Levin - Péntek, 2016.12.30, 05:47
|
Hogyan tehetem ezt meg,mik a lehetőségeim? Hagyjam magára az eredeti regisztrációmat, átadva annak adatait másnak, és regisztráljak új adatokkal? Nem ajánljuk, hogy átadd másoknak az adataidat - a legjobb az volna, ha meghívnád egyik ismerősödet vagy valakit akit érdekel a honlapod, hogy hozzon létre egy uID profilt, lépjen be az oldaladra, majd őt áthelyezheted az adminisztrátorok csoportjába. Ezek után a honlap vezérlőpultjában, a Biztonság menü Honlaptulajdonos váltása menüpontban a uID profiljára migrálhatod a honlapodat Tudnál adni egy képernyőképet a hibaüzenettel? |
| |||
| |||