Üzenet # 1 | 20:44


Az online freelancing-ipar nem is létezett ezelőtt 15 éve. Mára viszont ennek az éves árbevétele több mint 1 milliárd dollár. Elemzések szerint az elkövetkezendő években ez az érték akár ötszörösére is megnőhet!

Az oDesk a világ legnagyobb és leghíresebb freelance (független tevékenység) platform, mely több mint 3 millió szakértőt egyesít, melyek szolgáltatásaikat különböző területen nyújtják, de több mint 500.000 ügyfelet, melyek ideiglenes munkahelyeket tesznek elérhetővé.

Ezért, szeretnénk bejelenteni, hogy akár Önöknek is, mélyre tisztelt felhasználóinknak lehetősége nyílt segítségre találni a uCoz-os weboldalfejlesztésben az oDesk-en keresztül, de, mindezek mellett, a tapasztaltabb (szakértő) felhasználóink ajánlhatják szolgáltatásaikat, és ezáltal pénzt is kereshetnek!



Ennek a cikknek keretében szeretnénk meghívni a uCoz oDesk csoporthoz az összes többi designer, HTML, PHP és JavaScript programozó, SEO szakértő, fordító, copywriter és sok más szakértő mellé. Ezáltal könnyen találhat olyan uCoz felhasználókat, amelyek segíthetnek, dolgozhatnak projektjén, de akár más személyeket az oDesk-ről a világ bármely pontjáról.



Szüksége van egy designerre, melynek segítségével könnyen, gyorsan és olcsón csatolhat honlapjához egy egyedi kinézetet? Vagy egy programozóra, mely segít kifejleszteni egy különleges szkriptet? Esetleg egy fordítóra, mely lefordíthatja honlapját bármilyen nyelvre? Nem telik több mint 15 percbe! Továbbá könnyen találhat egy szakértőt, mely uCoz rendszerben való munkához szakosodott.

Jelenleg, az oDesk csak angol nyelven érhető el, mert nemzetközi szinten a legismertebb, de az angolt nem értő személyeknek is könnyen használható lesz a felülete. Az oDesk felülete egyszerű és intuitív; sőt, semmi sem akadályozza meg, hogy az anyanyelvén írja le feladatait.

Egy másik előnye az átláthatósága, biztonsága és a kapott szolgáltatások kifizetésének egyszerűsége. Mint ügyfél, Ön fogja eldönteni a projekt árát és alá fog írni egy szerződést azokkal az alkalmazottakkal, amelyeknek tudása, szakértelme és programja csak az Ön szükségeire támaszkodik - mindezt pár kattintással megteheti! A minősítések és áttekintések segíthetnek abban, hogy döntést hozzon, majd pedig lehetősége nyílik a munkafolyamat adminisztrálására és felügyeletére.

Csoportokhoz csatlakozhat, egy teljes szakértő csapatot létrehozhat, különböző projekteken való munkálatért és a következő szintre való eljuttatását se felejtsük el - Az oDesk mindezeket a feltételeket nyújthatja Önnek! Míg számos más hasonló szolgáltatás egy regisztrálási díjat, akár havidíjat is kérnek, az oDesk regisztráció ingyenes.



Hozzon létre egy honlapod uCoz rendszerben, találjon segítséget oDesk-en, valósítsa meg ötleteit és bővítse ismereteit könnyedén!


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.