| KÉRDÉSEK - CSEVEGŐ TOPIC |
| kovacstomi | Dátum: Csütörtök, 07.01.2010, 21:17 | Üzenet # 1 |
|
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Offline
| Helló Most regisztráltam ebbe a rendszerbe. Körülnéztem, és nagyon tetszik, ezek a szolgáltatások mind ingyenesek akármeddig vagy egy ideig? Vagy hogy van ez? A tárhely azzal hogy van? Köszi előre is.
|
| |
|
|
|
| raziel70 | Dátum: Csütörtök, 07.01.2010, 21:47 | Üzenet # 2 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 466
Hírnév: 23
| Szeretettel üdvözlünk a uCoz rendszerében! Minden ingyenes, korlátozás nincs. A tárhely korlátlan, sem idő, sem semmiféle korlát nincsen. Kezdő mérete 400 MB, ami folyamatosan -minden másodpercben- növekszik. A növekedés a látogatottsággal, illetve a látogatók számával gyorsítható. A fórumon sok információt megtalálsz a rendszerrel kapcsolatban, de ha mégis akad kérdésed, tedd fel bátran. Szívesen válaszolunk minden kérdésre, illetve megvitatunk minden olyan dolgot, amit tudni szeretnél. Sok sikert kívánunk a honlapodhoz! A uCoz közössége
|
| |
|
|
|
| kovacstomi | Dátum: Csütörtök, 07.01.2010, 21:52 | Üzenet # 3 |
|
Közlegény
Üzenetek: 2
| Nagyon szépen köszönöm, meg a válszt is. Nektek is sok sikert a fejlesztésben.
|
| |
|
|
|
| Sanya | Dátum: Péntek, 08.01.2010, 14:09 | Üzenet # 4 |
|
Közlegény
Üzenetek: 7
| Heló! Most regisztráltam és nekem is nagyon tetszik az oldal viszont lenne pár kérdésem amire nem találtam választ ami lehet, hogy ott volt és kiszúrta a szemem csak nem vettem észre: - megoldható -e a több nyelvű oldal létrehozása pl. magyar - angol - spanyol nyelveken.
- fel tudok-e tölteni olyan videót ami nem youtube vagy más videomegosztó oldalon található
- mivel az öcsémnek készíteném az oldalt aki zenész van pár tv -s felvétele ezt felrakhatom -e az oldalba
Előre is köszönöm a segítséget üdv Sanya
|
| |
|
|
|
| raziel70 | Dátum: Péntek, 08.01.2010, 15:10 | Üzenet # 5 |
 Vezér-őrnagy
| Szia Sanya! Először is üdvözöllek a uCoz csapatban. Kérdéseidre a válaszok: Quote megoldható -e a több nyelvű oldal létrehozása pl. magyar - angol - spanyol nyelveken Igen, a Google fordítója működik a rendszerünkben, ami nagyon sok ország nyelvére nagyon gyorsan lefordítja honlapod tartalmát. Quote fel tudok-e tölteni olyan videót ami nem youtube vagy más videomegosztó oldalon található Igen ez is lehetséges a videó feltöltés. Ezt az Admin menüsávon található "Mulrimédi -> Videófeltöltés (.swf)" menüpont alatt található. Sajnos át kel konvertálnos a videókat swf formátumba. Csak ilyet tudsz feltölteni, illetve lejátszani. Quote mivel az öcsémnek készíteném az oldalt aki zenész van pár tv -s felvétele ezt felrakhatom -e az oldalba Természetesen! Minden olyan anyag elhelyezhető az oldalon, ami nem ütközik a uCoz Felhasználási feltételeibe! Sok sikert kívánok az öcséd pályafutásához és a honlaphoz is!
|
| |
|
|
|
| Sanya | Dátum: Péntek, 08.01.2010, 16:49 | Üzenet # 6 |
|
Közlegény
Üzenetek: 7
| Szia Hadnagy! Nagyon köszönöm a gyors segítő válaszodat az öcsém nevében is. A fórum bemutatkozás részében írtam, hogy kint él Madridban az ottani operában játszik mint koncertmester. Neki szeretnék az oldalon elhelyezni pár felvételt. Az swf -be konvertálás nem gond. A Google fordító az jó esetleg az oldalba is beépíthető? Köszi Szia!
|
| |
|
|
|
| raziel70 | Dátum: Péntek, 08.01.2010, 18:49 | Üzenet # 7 |
 Vezér-őrnagy
| Szia! A nevem raziel70 nem Hadnagy. Utóbbi a fórum rangom, mint neked a Közlegény De semmi gond, ha Te így akarsz szólítani, legyen. A Google fordító benne van a rendszerünkben is Widget formájában. Ezt leírni kicsit hosszú lenne, de helyeztem el ITT is egy Google fordító scriptet. Ugyanezen az oldalon találsz még sok-sok érdekességet illetve itt olvashatsz a Gadget, Widget mivoltáról is.
Az üzenetet módosította raziel70 - Péntek, 08.01.2010, 18:56 |
| |
|
|
|
| djdukato | Dátum: Hétfő, 08.02.2010, 23:21 | Üzenet # 8 |
|
Őrmester
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 22
| Sziasztok !!! Egy meglehetősen nagy gondom lenne és hozzá a kérdés a kérés segítségre !!! Valamit nagyon elszúrtam !!! De fogalmam sincs hogy hol ??!! A gond ! A kezdő oldalrol be tudok lépni a CP-be viszont a megjelenő oldal jobb felső sarkából eltünt a kilépés kapcsoló ! No de ettől még nagyobb bajom hogy sem a Webtop oldalon a Websites manager-ből sem a CP ből nem tudok adminként belépni az oldalamra vagyis nem tudom ott vizuálisan szerkeszteni !! :P Mi a lehetséges tennivaló ??? Segítség Előre is köszönet DukatoHozzáadva (08.02.2010, 23:21) --------------------------------------------- Sziasztok !! A korábbi problémát sikerült Raziel70-nek köszönhetően Hála neki Viszont lenne egy kérdésem !!! és hozzá segítség kérés. Szeretnék az oldalamon elhelyezni egy szavazó részt. Hasonló blokkban mint a főmenü. A felépítése valahogy úgy lenne: a fejléc a kérdést adná, alatta öt lehetséges válasz, mind külön, de csak egy a választható. Gondolom sokan ismeritek ezt Valaki segítsen hogy lehet ?? HA !! lehet ilyent felrakni. Köszönet Dukato
|
| |
|
|
|
| juillet | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 06:54 | Üzenet # 9 |
 Alezredes
Üzenetek: 102
Hírnév: 11
| Szia kedves Dukato! Szavazást a köv. módon lehet csinálni. Először is be kell lépned az admin felületre. Nézd meg, hogy a "kérdések" aktív-e vagy inaktív (a baloldali menüsor alatti fülek). Ha az inaktív fülnél van, alőbb aktivizálni kell. Amikor ez megtörtént, az aktívak között megjelenik, kérdések névvel. Akkor itt, a kérdőívek vezérlésénél kialakíthatod a kérdőívedet. A"radio" gombot választva csak egy válasz lehetséges. Amikor kész, akkor a Kérem a kódot -ra rákattintasz. A kódot az oldaladon egy új blokkba tenném.
segédanyagok a tanuláshoz kreatív dolgok, dekorációk
|
| |
|
|
|
| djdukato | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:07 | Üzenet # 10 |
|
Őrmester
| Kedves Juillet szia Köszönöm óriási segítséged megcsináltam ahogy mondtad ! Egy kis bibi van A kérdések modulban már volt egy az értékeld a honlapom kérdőív, és a második sorba került az új kérdőív. Viszont az oldalra csak az első sorban lévőt tudom kirakni vagy lehetséges külön vezérelni h melyik kérdőív kódját használja a kérem a kód hívó? Különben kössszike a segítséged Dukato
|
| |
|
|
|
| raziel70 | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:13 | Üzenet # 11 |
 Vezér-őrnagy
| Amikor két vagy több aktív szavazás is van, akkor minden oldal letöltéskor/frissítéskor másik jelenik meg, de mindig csak egyet mutat. Ez persze csak abban az esetben, ha a megjelenítés helyére -jelen esetben egy oldal blokk- a $POLLS$ kód van beírva. Ha pl. a $POLLC_1$ szerepel ott, akkor csak az egyes sorszámú szavazás jelenik meg.
|
| |
|
|
|
| juillet | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:17 | Üzenet # 12 |
 Alezredes
Üzenetek: 102
Hírnév: 11
| Szia! és köszi!!! A Nyitólap » Kérdések » Kérdőívek vezérlése » Kérdőív hozzáadása -nál új kérdőívet készítesz, és akkor a második sorban lévő kódot kell bemásolni egy új blokkba. (Bocs az egyszerű példáért... :shy: ) Hozzáadva (09.02.2010, 18:17) --------------------------------------------- hüha, tényleg, Razielnek igaza van...(mint mindig) csak az egyik látszik
segédanyagok a tanuláshoz kreatív dolgok, dekorációk
Az üzenetet módosította juillet - Kedd, 09.02.2010, 18:17 |
| |
|
|
|
| raziel70 | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:21 | Üzenet # 13 |
 Vezér-őrnagy
| Persze meg lehet jeleníteni mindet, mint ahogy az Én oldalamon is van a Szavazások menüpontban.
|
| |
|
|
|
| djdukato | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:28 | Üzenet # 14 |
|
Őrmester
| Sziasztok Fő segítőim Olyan lehetséges hogy az egyik blokkot $POLLS$ nevezem el és a másikat $POLLC_1$ nak ? és 2 blokkot hozok létre nekik minegyikbe a két különböző HTML kódot irva ?
|
| |
|
|
|
| DaveedBrown | Dátum: Kedd, 09.02.2010, 18:44 | Üzenet # 15 |
 Ezredes
Üzenetek: 188
Hírnév: 7
| persze, miért ne lehetne?
A hibákat úgy kerülheted el, ha tapasztalatot szerzel. Tapasztalatot úgy szerzel, ha hibákat követsz el. Sose félj hibázni!
|
| |
|
|