|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Kapcsolat link (Kifejtem lent!) |
Kapcsolat link |
Sziasztok!
Már egy jó ideje vagyok regisztrálva az oldalon de csak most kezdtem el igazán az oldalam építéséhez. Na szóval arról lenne szó, hogy a menüszerkesztőben létre hoztam egy olyan menüpontot, hogy Kapcsolat és kerestem, de nem találtam hozzá URL-t, (van már egy űrlapom). Az lenne a kérdésem, hogy Hogy lehet elérni a menüből (egy link segítségével) az űrlapomat? Előre is köszönöm! |
ADM, az űrlap létrehozásánál kapsz egy $MFORM_X$ kódot (X helyén egy szám).
Létrehozol egy új üres oldalt, amibe bemásolod ezt a kódot (nem a forráskódba, hanem csak úgy) Az oldalt lemented, és ennek az oldalnak a linkjét teszted be a menürendszerbe. De egyébként az alap Kapcsolat menü, ami már eleve létre van hozva a honlappal együtt, az oldaladcime/index/0-3 címen érhető el. |
Kedves ADM!
Létre kell hoznod egy oldalat, ahova a kapcsolat űrlap kódját (amit az admin-menüben, az E-mail űrlapoknál találsz meg) beírod. Ezután szerkesztő módba lépsz és a főmenünél a kis csavarkulcs ikonra kattintasz és a Kapcsolat menüpont URL címát megadod! Hozzáadva (29.10.2012, 18:45) |
| |||
| |||