Üzenet # 1 | 08:51
Egy levél (ajánlom mindenki figyelmébe!):

Kedves Honlaptulajdonos!

Látom, hogy letölthető vagy más honlapról kimásolt/ollózott anyagokat is kínálsz/közzétettél az oldaladon.

Szeretném felhívni a figyelmed a szerzői jogvédelemre!

Szerzői jogvédelem alatt áll minden anyag ami megjelenik, egy szerzőtől vagy a kiadótól, akár írásos, akár nyomtatott, akár digitális formában, papíron, interneten, vagy bármilyen más, itt fel nem sorolt, információhordozón.

A szabályok betartása érdekében javaslom, hogy tekintsd át a kínálatodat. Azokat az anyagokat, amelyek felett nem rendelkezel, vagyis nincs írásos felhatalmazásod arra, hogy ezt az anyagot szabadon vagy pénzért terjesztheted, távolítsd el az oldaladról.
Szerzői jogvédelem véd minden terméket, anyagot, tárgya(ka)t, alkotás(oka)t, szerzemény(eke)t stb.. Ide tartozhatnak: interneten(vagy bárhol bármilyen formában) található fényképek, rajzok, ábrák, könyvek digitalizált/nyomtatott változata(i) (de még nyomtatott változatban sem terjeszthető pl. webáruházban, ha ezt tiltja a kiadó vagy a szerző), továbbá zenei anyagok, programok, irodalmi művek, művészeti és szellemi alkotások, fizikai tárgyak, azok másolatai, fotói, digitalizált változata(i) stb.stb. egyszóval - MINDEN - ami valakinek a szerzeménye, valakinek a szellemi vagy fizikai értelemben vett/készített/szerzett alkotása, terméke, és az bármilyen, eszmei értékben, fogalom formájában, vagy fizikai meghatározásban vett formában, bárhol is megjelent.

Felhívom a figyelmed arra, hogy a feltöltött anyagokat minden honlaptulajdonosnak ellenőriznie kell - az anyagoknak vírusmentesnek, jogtisztának és megbízhatónak kell lennie!
A Honlaptulajdonos meghatározása: honlaptulajdonos az, aki létrehozta a honlapot, továbbá mindenki, aki adminisztrátori jogokkal rendelkezik a honlapon, abban az esetben is, ha a honlapot nem ő hozta létre, hanem később kapta az adminisztrátori jogokat, és abban az esetben is, ha a felhasználói csoportnak más neve van, de a jogok adminisztrátori hozzáférést biztosítanak a honlaphoz.

Ha olyan anyag található a honlapodon, amelynek a jogtisztaságával, megbízhatóságával, eredetével nem vagy tisztában, javaslom, hogy távolítsd el a honlapodról!
Akár egy egyszerű átmásolással/ollózással (Ctrl+C utána Ctrl+V billentyűkombinációk használatával), linkkel, fénykép elhelyezésével, esetleg webáruházadban kínált termékekkel, ajánlatoddal is megsértheted a szerzői jogvédelem szabályait.

Sikeres honlapot kívánok!

Üdvözlettel
Attila


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu