A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben REGISZTRÁCIÓ VAGY HONLAP TÖRLÉSE A UNET RENDSZERBEN |
REGISZTRÁCIÓ VAGY HONLAP TÖRLÉSE A UNET RENDSZERBEN |
Sziasztok!
Egyik napról a másikra eltűnt a honlapom a hétvégén. Egy "új oldalra" szeretném feltölteni a korábbi biztonsági mentésemet. Ha ez meg van akkor ugyan azt az oldalt kapom vissza amit létre hoztam korábban, csak az új címén? FPT-n nem tudok létre hozni jelszót. Másként hogyan varázsolhatnám az új helyre a biztonsági másolatom? Válaszokat előre is köszönöm! |
Sziasztok!
Én is ugyanígy jártam, mint SÁ, 2 napja vettem észre, hogy nem elérhető a honlapom. Az ucoz oldalára belépve ott van a honlapom, de nem nyitható meg. Üzenetet nem kaptam róla, hogy törlésre került volna, és nem is igazán érteném, hogy miért törölnék. Honlapom címe: www.ajandekeso.com Korábbi cím: www.ajandekeso.ucoz.com A teljes honlapom és vele az feltöltött adatbázisom is elveszett szerintetek? Vajon vissza tudja állítani Nekem az Ucoz a honlapom? Az ügyfélszolgálatnak írtam, remélem választ kapok tőlük hamarosan. Addigis a válaszaitokat előre is köszönöm! - Tomó - |
Heló mindenki!
Ha uid.me-ben látjátok a weboldalaitokat, akkor azok csak a DDOS támadás miatt nem elérhetőek, tehát még megvannak! |
Ott még látom, így megnyugodtam. De azért csak jó volna tudni hogy a korábbi mentésemet hogyan tudnám az új oldalra is varázsolni vissza.
Nagyméretű fájlként a Depositfiles oldalra feltölti, de onnan hogyan kerül az én Ucozomra? Hozzáadva (10.07.2013, 20:46) |
Pl itt:
http://startatany.ucoz.hu/panel/?a=delacc Vagy: Cpanel - főoldal - jobb alsó sarokban található -"X honlap törlése" Hozzáadva (07.08.2013, 12:52) |
Sziasztok én töröltem az ucoz profilomat viszont se a viszavonás rész nem jelenik meg és újraregisztráltam már ugyan azzal az email címmel. Ilyenkor hogy tudom az előző oldalaimat törölni?
Hozzáadva (17.04.2015, 06:03) Androidos telefonod van és segítség kellene? Szeretnéd tudni mikor érkezik telefonodhoz android frissítés? Vagy csak simán egy jó androidos közösséghez tartoznál?
http://android-world.ucoz.hu |
| |||