Archívum - csak olvasásra |
uCoz közösség Archívumok Archívum A WEBÁRUHÁZ BÉTA VÁLTOZATA (Meghívók, aktiválással kapcsolatos kérdések) |
A WEBÁRUHÁZ BÉTA VÁLTOZATA |
A webáruház jelenleg béta üzemmódban működik.
A béta tesztelés után már nem lehet meghívó kódot átadni, a webáruház aktiválása és fenntartása pénzbe fog kerülni, előreláthatólag ~2.-USD/hó. Hogy mikor? még nem tudjuk. Itt lehet meghívót kérni a webáruház aktiválásához. Ebben a témában nem foglalkozunk a modul működésével, kinézetével, funkcióival. Ha valakinek meghívóra van szüksége, itt írja le, hogy milyen célból kéri, mit szeretne forgalmazni stb. A webáruházat 2 féle módon lehet aktiválni, meghívóval ingyenesen, vagy pedig szolgáltatási csomag vásárlásával, így automatikusan a megszokott módon aktiválható meghívó kód nélkül. A uCoz nem vállal semmilyen felelősséget a webáruház működésével kapcsolatban. A webáruházát mindenki a saját felelősségére használja. Országonként a szabályzatok eltérőek, ezért a webáruház megnyitása előtt javasoljuk a felhasználóinknak, hogy nézzenek utána a webáruházak működtetési feltételeinek. WEBÁRUHÁZ aktiváló kódot olyan honlaptulajdonostól lehet kérni akinek van már aktivált webáruháza. A kódokat ne tegyük ki a fórumra, mert csak egyszer használható. Kedves webáruház-tulajdonosok, akinek van fel nem használt kódja, segítsétek ki az új kódot kérő felhasználókat. Itt megadok néhány kódot, ha valamelyiket valaki aktiválja, kérem jelezze itt a fórumban. Ezek új kódok hozzáadva: 2010.09.10-én. Soronként egy kód: Csatolmányok:
0032230.jpg
(76.8 Kb)
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Szia!
Webáruházhoz szeretnék kódot kérni?? köszi |
Sziasztok. A 4.-et vittem el
Köszönöm. |
tisztelt Attila! amennyibemn nem értelmeztem félre az Ön írását, itt a fórummban lehet meghívót kérni a webáruházhoz. cégünk Léggömb és party áru nagykereskedéssel foglalkozik, ezeket szeretnénk árulni, és eme megoldással úgy hisszük tán eredményesebbé tehetjük cégünk tevékenységét. bízva az ön segítségében várom Válaszát.
Maradok tisztelettel: Kőrösmezey.Dávid ballonworld hungary nagykereskedő partner! |
| |||