Üzenet # 1 | 15:28


A frissítés az összes szerveren elérhető.


A Felhasználók modul az egyik legtöbbet használt modulok közé tartozik a uCoz weboldalak keretén belül, főleg a fórumokon. Mai frissítésünk keretén belül bemutatunk három olyan újdonságot, ami biztos mindenkinek tetszeni fog!

Új profiloldal design


Teljesen újraterveztük a Felhasználók modul alapértelmezett profilsablonjait, így egy sokkal modernebb és szebb külalakot kölcsönöztünk nekik. A konfiguráció a modul beállításaiban történik meg:



Az opció visszaállítja az alábbi 4 sablont egyszerre, amikor az új profilkinézet van kiválasztva:

  • A felhasználók saját oldala
  • Privát üzenetek (PM)
  • A felhasználó adatainak szerkesztése oldal
  • A felhasználók listájának oldala




$VÁLTOZÓK$ a pop-up ablakokban


A frissítés második részén belül hozzáadtuk a többhasznú oldalakon használt rendszerváltozókat a fent említett sablonokhoz. Ez azt jelenti, hogy mostantól kezdve bármelyik globális rendszerkódot felhasználhatod ezekben a sablonokban, mint például a Privát üzenetek sablonjában. Pár HTML és CSS ismerettel könnyedén létrehozhatod egyéni PM oldaladat, amely hasonlíthat a weboldalad többi oldalaihoz. Egy másik módszer az, hogy aktiválod az “Aktív ablakban” opciót a modul beállításaiban és újraépíted a sablonokat, hogy ilyen PM oldalad legyen:



Weboldalprofil szinkronizációja a uID profillal


Frissítésünk utolsó részében egy olyan újítást hoztunk, amely egy újabb lépés a uID belépéssel rendelkező weboldalak független működésében. A felhasználók ezentúl meg tudják változtatni a nemüket vagy születési dátumukat közvetlenül a weboldaladon keresztül, anélkül, hogy belépjenek uID profiljukba.



Mi következik ezután? Még több érdekes frissítés ami a Felhasználók modulra hatással lesz! Kövesd a híreket és oszd meg velünk a véleményedet! smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.