Üzenet # 1 | 15:18


Nagy örömünkre szolgál bemutatni a uCalc szolgáltatást — egy könnyen kezelhető és nagyon intuitív számológép- és űrlapkészítőt. Segítségével pillanatokon belül létrehozhatsz egy teljesen működőképes eszközt adott termékek vagy szolgáltatások árának kiszámításához, foglalási vagy szállítási űrlapok előállításához, valamint ügyfeleid visszajelzésének és értékelésének begyűjtéséhez.

uCalc


Csak pár percbe kerül létrehozni egy számológépet! Csak fogd a szükséges elemeket és húzd a kívánt helyre a munkaterületen a vizuális szerkesztőben!



Nincs szükség semmilyen programozási ismeretre vagy egy designer szolgáltatásainak megrendelésére. A uCalc segítségével létrehozhatod tökéletes számológépedet, aminek segítségével időt és pénzt takaríthatsz meg vállalkozásod számára.



Amikor készen vagy a számológéppel, megkapod a kódot, amit el kell helyezned a weboldaladra — elég ha egyszer hozzáadod a kódot, mivel minden újonnan elvégzett módosítás a uCalc szerkesztőben automatikusan alkalmazva lesz. A uCalc bármilyen platformon használható: uCoz, uKit, Wordpress, Joomla, Wix, Drupal, ModX, OpenCard, Magento és még sok más!



A szerkesztő előnyei


Válassz számos használatra kész sablonból, melyet a szükségeid szerint személyre szabhatsz (háttérszín, betűtípusok, illetve elemszínek megváltoztatásával);




Változtasd meg a számológép kinézetét designtémákkal és színsémákkal;




Válassz a különféle widgetek közül: listák, csúszkák, jelölőnégyzetek, választógombok, szabványos gombok, szövegmezők, szövegek, képek, és HTML kód;




Az értékek és eredmények kiszámításához használj formulákat, beleérve a boolean feltételeket;




Értesítsd ügyfeleidet a legújabb hírekről e-mailen és SMS értesítéseken keresztül, fogadj üzletre-kész kérelmeket és takaríts időt azok feldolgozásával;




Gyűjts statisztikákat a számológépekről és ügyfeleidről;




Fogadj fizetéseket a legnagyobb nemzetközi fizetési rendszeren — PayPal-en — keresztül;




A számológéped alkalmazkodik minden mobileszköz méretére;




...és még sokáig folytathatnánk!


Itt egy példa arra, hogyan nézhetne ki egy számológép és egy űrlap a te weboldaladon is:



Mennyibe kerül?


A uCalc egyszerűvé teszi a dolgot, így csak két csomagot ajánl fel: az Ingyenes (“Free”) csomag és a prémium “All Inclusive” csomag. Az ingyenes csomag a legtöbb alapfunkciót tartalmazza, míg az All Inclusive csomag segítségével remek kiegészítő opciókban részesülsz:

  • Kép widget
  • SMS értesítések
  • Fizetések begyűjtése PayPal-lel
  • Statisztikák
  • Szöveg és gomb linkek
  • HTML kód widget


Amint a prémium feliratkozásod lejár, a számológép az ingyenes verzójában fogja folytatni működését — avagy a prémium funkciók nélkül. Ezek bármikor újraaktiválhatóak a csomagra való újbóli előfizetéssel. Minél hosszabb időre fizetsz elő, annál nagyobb lesz a kedvezményed!

A számológép teljes kipróbálásához felhasználhatsz egy ingyenes 7 napos próbaidőszakot, amelyben az összes prémium funkcióhoz hozzáférhetsz!



Kérdéseid vannak?


Amennyiben kérdésed van vagy szeretnél javasolni valamit, azt nyugodtan megteheted itt vagy a uCalc Ügyfélszolgálaton! A legnagyobb örömmel segítünk mindenben smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.