Üzenet # 1 | 18:50


Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb rendszerfrissítést mutathatunk be! Ezen frissítés keretén belül a Webáruház modul új szűrőire kerül a hangsúly. Hogy pontosítsunk, a szűrő funkció teljesen újra lett írva és lecserélve a régivel. Ugyanakkor beszélni fogunk a termékek összehasonlításáról is.

Azon felhasználók, akik szűrőket használtak webáruházukban megtapasztalhatták az alábbi nehézségeket:

  • Korlátozott szűrőparaméter-szám;
  • Csak egy szűrési opció lehetett egyszerre kiválasztva;
  • Nem elégséges szűrő rugalmasság.


Amikor sok termék van egy áruházban, hogyan különbözteted meg őket egymástól? A termékek összehasonlítása funkció már egy jó ideje létező funkció a webáruházak keretén belül, és most nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ez a uCoz rendszerben is elérhető!

A fejlett szűrés és a termékek összehasonlításának szükségességét a webáruház tulajdonosok kéréseiben lelhettük fel, így nagy köszönet illeti őket! Ne is szaporítsuk a szót, vágjunk bele!

Szűrők


A termékeket a felhasználók a tulajdonságaik alapján szűrik. A legszembetűnőbb különbség az, hogy míg a tulajdonságok előre vannak definiálva a specifikációk által, a specifikációk csoportosulásokat hoznak létre.

A legelső dolog, amit tenned kell az, hogy specifikáció-csoportokat csatolsz egyes kategóriákhoz. Ezután az új szűrő funkció a Specifikációk fül alatt lesz elérhető.



Amikor a kiválasztott specifikációk értékei nem elégségesek, létrehozhatod saját, egyedi tulajdonságaidat és egy új specifikációt hozhatsz létre.

Ezután az új $SPEC_FILTER$ változó, mely megjeleníti a szűrők blokkját, elérhető lesz a Termékek katalógusa sablonban:



Termékek összehasonlítása


Az új szűrőrendszer eredménye a termékek összehasonlításának lehetősége is. A termékösszehasonlítás az új szűrőrendszerben létrehozott tulajdonságok által fog megtörténni.

A katalógusban való böngészés közben a felhasználó hozzáadhat termékeket az összehasonlításhoz:



Ezután, az Összehasonlítás gombra való kattintás után a felhasználó át lesz irányítva a termékeket összehasonlító oldalra:



Az oldal a következő címen érhető el: /shop/compare.

Amikor különböző csoportokból vannak termékek hozzáadva az összehasonlításhoz, ezek fülekre lesznek osztva:


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.