Üzenet # 1 | 12:49


A frissítés az összes szerveren elérhető.


A Hirdetőtábla a uCoz rendszer egyik legjobbra értékelt és legjobban használt moduljai, mivel számos hasznos eszközt állít elődbe egy teljesen funkcionális hirdetési rendszer létrehozásához. Éppen ezért küzdünk azért, hogy mindent jobbá tegyünk, amink van! Lássuk, mivel készültünk a mai frissítés keretén belül!

Bejegyzések rögzítése a Hirdetőtábla modulban


Teljesen újjászerveztük a Bejegyzés rögzítése funkció működését. Innentől kezdve, ez az opció nem csak hogy felülre rögzíti a bejegyzést, hanem kiegészítő beállításokkal is rendelkezik:



Most például új beállítások fogják megadni a lehetőséget, hogy egy adott időre aktiváld a funkciót, a hirdetés hozzáadása közben:



Szerkesztés közben pedig úgy hagyhatod a periódust, ahogy van vagy módosíthatod azt egy másik értékre.

Mindezek mellett a funkció most már felhasználó-specifikus. Ez azt jelenti, hogy meghatározhatod, mely felhasználói csoportoknak van joguk a bejegyzéseik rögzítéséhez:



És még mindig nem fejeztük be! Végül, de nem utolsó sorban, hozzáadunk egy új rendszerkódot a Bejegyzések kinézete sablon keretén belül:

$ONTOP - megjelöli, hogy a bejegyzés rögzítve van-e vagy sem (1 rögzítve, 0 - nincs rögzítve). Az feltételes operátorokban használatos.


Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a funkciók majd új kapukat nyit az egyedi megoldások terén. Sok sikert kívánunk a fejlesztéshez! smile

Képfeltöltési korlátozások


Még több jó hír: számos kérelmet kaptunk ezzel kapcsolatban, főképpen fényképészektől, akik nagyobb méretű képeket akarnak feltölteni honlapjukra. Kérj és megadatik! smile A korlátozást megnöveltük 3 Mb-ról 6 Mb-ra!

Szokás szerint - hibajavítások :)


  • Az $IS_NEW_PM$ kód helytelen működése → javítva;
  • A $SECTION_URL$ kód nem működött a modulokban → javítva;
  • Helytelen képméret az $IMG_SMALL_URL1$ kód esetén az informerekben → javítva;
  • A hangulatjelek helytelen megjelenítése a fórumüzenetekben szerkesztés után → javítva;
  • Az aktivitás tiltásának helytelen működése a Vendégkönyv modulban → javítva;
  • A Privát üzenetek funkció érvénytelen működése a weboldal mobilverziójában → javítva.


Ennyit mára! Hamarosan újabb hírekkel érkezünk! smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.